• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Dziękuję wam bardzo... Muszę sobie jakieś zajęcie fizyczne znaleźć... Tylko jak tu coś robić, jak żar się z nieba leje?
Pojechałam kupić kilka worków kory sosnowej do ogrodu... Szklanka chłodnej wody, zakasać rękawy i do pracy...
Najgorzej będzie ze sprzątaniem jej rzeczy... A jeszcze hormony wzmagają moje uczucia...
Jutro będzie lepiej.

U was też dziś gorąco? A poranek był taki przyjemny...

reklama
micela..mozna też kupić łóżeczko z funkcją kołyski...ja takie miałam ale w ogóle z tej opcji nie korzystałam. Mozesz też po porodzie kupic, jeśli stwierdzisz że Twoje dziecko lubi być bujane... moja np. nie lubiła... no chyba że na rękach lub w wózku...ale wózek bardziej posuwiste ruchy wykonywał do przodu i do tyłu

Prawda jest taka, że przy pierwszym dziecku kupowałam wszystko co wydało mi sie przydatne... połowa z tych gadżetów to wyrzucona kasa w błoto (lepiej w to miejsce pieluchy kupić :laugh2:)

Prawda jest taka, że przy pierwszym dziecku kupowałam wszystko co wydało mi sie przydatne... połowa z tych gadżetów to wyrzucona kasa w błoto (lepiej w to miejsce pieluchy kupić :laugh2:)
No zgadzam sie, ale trudno sie powstrzymac. Moj mial fotelik, hustawke i jumperoo, sprawdzil sie jedynie fotelik z wibracjami i bede polowac na taki sam bo niestety sprzedalam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry