Misia Monisia Ty się nazywasz Monika? JAk tak to jesteś moją imienniczką

Skąd lęki o puste jajo płodowe? To się naprawdę często nie zdarza, cały czas to sobie powtarzam, mimo że wiele kobiet, dziewcząt roni ciąże albo są inne komplikacje to naprawdę statystycznie więcej ciąż jest tzw mocnych.
Agawa zazdroszczę braku objawów, ja w pierwszej ciąży też tak miałam wogóle nic a nic oprócz piersi. Wogóle pierwszy trymestr przeszłam jak burza dopiero równo od 12 tygodnia co dwa tygodnie lądowałam na IP z powodu skurczy, dosłownie skurczy dzień w dzień co chwilę i za każdym razem słyszałam że szyjka super i wszystko super- teraz wydaje mi się że psychika mi siadała. Ta ciąża obfitowała w wiele zwrotów akcji.
Witam nowe mamusie

Ja włąśnie wróciłam z końcówek wyprzedaży, po prostu szaleństwo
A mieliśmy oszczędzać
No i dzisiaj dopadły mnie mdłości, jest źle, fatalnie.
Z tymi upławami to poczekam do wizyty za tydzień serduszkowej, bo raz że każda wizyta kosztuje nas 200 zł, to jeszcze to nie są plamienia raczej, tylko zółte upławy, czasem ciemne ale nie ma powodu do paniki. Ewentualnie wezmę sobie lacto vaginal( można go brać dziewczyny???)
Rurka co do bólów brzucha to ja miałam rozpierające bóle na początku, przed i po terminie miesięczki, i bolało, tak parzyło i promieniowało do krzyża, albo szło z krzyża, to nie były delikatne bóle menstruacyjne tylko naprawdę powodowały dyskomfort. Wiem dobrze że zagnieżdżanie dzidzi właśnie tak boli i również są to bóle krzyżowe, więc póki nie krwawisz to nie stresuj się za bardzo. Zadzwon do gina i pewnie karze Ci brać nospę.