• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
ana89 tak patrze, ze jak wierzyc Twoim/moim obliczeniom to jestesmy precyzyjnie na tym samym etapie ciazy :). u mnie tez dzis zaczyna sie 7 tydz :).
sealpup ja poko co na urlopie a potem to sie zobaczy. tak czy siak w mojej pracy elegancka byc nie musze.

kobita to ja pytałam :happy: bo wydawało mi się mega wcześnie to badanie ... ja niestety dopiero w połowie września je zaliczę.. pewnie tak ok 13 tc właśnie... zazdroszczę Ci ze to ważne badanie będzie juz za tobą :happy2::happy2:

Kasik...no to moje gratulacje!!! no i &&&&&&&& za kolejną wizytę!!!!

Krropelka ja dzisiaj kończę 7 tydzień. Nie wiem czemu mój suwak tak pokazuje.. wczoraj było 6tyg i 6 dni ;) jutro zaczynam 8 tydzień :) a na kiedy masz termin? Ja 23 marca :)

reklama
ana89 no ja tez mam termin na 23 marzec. a wedle jednego z kalkulatorow jaki uzywam dzis jest 7 tydz i O dni.

moze ja zle na to patrze, ale myslalam, ze jak jest 7 tydz i 0 dni to sie ten 7 tydz zaczyna. a 8 zaczyna sie dopiero wtedy jak jest 8 i 0 dni.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry