• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

ja mam następną wizytę 19 sierpnia to zobaczymy co powie mi gin na temat tego badania,ale nalegać nie będę!!!!
ja myślałam o takiej poduszcehttp://allegro.pl/wielofunkcyjna-poduszka-do-karmienia-rogal-170cm-i4461337551.html

ja od dzisiaj jestem na L4.....a powiedzcie mi ile mam na zaniesienie zwolnienia do zakładu pracy????

kropelka jak byłam na wizycie to usg pokazało ,że jestem w 7 t.i 6 dniu a lekarz mówi do mnie jest pani w 8 tygodniu ciąży myślę,że różnie to jest interpretowane

Ostatnia edycja:
reklama
heven na zaniesienie chyba 7 dni jest.. ale reki nie dam sobie uciąć ;-)

kropelka jak jest 7tc to skończony 7 tydzień... później masz: 7t1dc czyli 7 tygodni i jeden dzień..czyli to już początek 8 jest... ja też się gubiłam ale jak od owulacji przeliczyłam to tak to wygląda właśnie:happy2:

rurka czlowiek sie cale zycie uczy :). niby w ciazy juz bylam a tu taka niewiedza :-D.
czyli wyglada na to, ze 8 tydz zacznie mi sie jutro :tak:
a suwaczek sobie zrobilam i niby go wkleilam i w ogole... a jak go nie bylo tak nie ma... a mnie cierpliwosci cos ostatnio brak...

zazdroszcze Wam tych badan. ja czekam na moja jalowa wizyte 12 sierpnia. a do ginekolga dzis dzwonilam i nadzialam sie na nagranie, ze nie przyjmuje z powodu choroby :-(. i jeszcze sobie doczytalam, ze to jedyna prywatna u nas w miescie... ten kraj mnie wykonczy...
dobre to chociaz, ze zadnych niepokojacyh obajawow nie mam. czasem tylko schizy :tak:

ana89 ja syna urodzilam tydzien przed terminem a jak bedzie teraz to czas pokaze :tak:. ta ciaza poki co zupelnie inaczej mi sie zaczyna niz poprzednia.
z tego wszytskiego odwolalam wizyte za tydzien a udalo mi sie zabukowac czas na jutro na 13. pogadanka, ale przynajmniej o ciazy. o . :-D
Patrycja2301 wedlug mojej nowo nabytej wiedzy na to wyglada, ze zaczniesz jutro 11 tydzien

Ostatnia edycja:
Patrycja zgadza się :) moja pani gin w zeszłym tygodniu mówiła ze zaczynam 7 tydzień więc teraz mam już 8, czyli 7 tygodni za mną :)
Wiem że już pisałyscie o tym co jest dobre na mdłości ale jakby ktoś mi przypomniał to byłoby super ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry