• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Anulka, wiem właśnie. Ja zastanowię się nad tą przeziernością jedynie.
Micela, jeśli nie jesteś ubezpieczona w PL to niestety nie ma szans na państwowe badanie. Ale lepiej zapłacić 200zł niż 200euro...

reklama
Aj rurka pomylilo mi sie sorki:) to widze ze chyba ja pierwsza ide na przeziernosc..boje sie mega.... ale z drugiej strony nie moge sie juz doczekac kiedy ujrze malenstwo...w pierwszej ciazy na tym badanuu maly fajnie juz fikal i naprawde bylo juz widac dzieciatko.m.takze cudowne uczucie...no i nie moge sie jiz doczekac kopniakow,kiedy czulyscie bedac w drugiej ciazy? W pierwszej czulam w 18...moze teraz bedzie szybciej:)

to badanie najlepiej zrobić między 11 a 14 tygodniem
sealapup i micela idziecie dzień w dzień, zakłady o kaftanik która pierwsza urodzi :-)

Ostatnia edycja:
witam
ja po pierwszej wizycie jest serduszko dziecko urosło wszystko w porządku.
Druga wizyta po południu.
Rewelacja Kasik, &&& za kolejną wizytę, czekamy na info ;-)

Dziewczyny, ale treści narobiłyście. Ciekawe ile tu będzie stron będzie pod koniec lutego :-)

Ja dzisiaj miałam cały zestaw badań, teraz czekam na wyniki, jedynie cukier już wiem, że w porządku - 80 :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry