reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
U mnie wg OM drugi trymestr zacznie się 13.09. Więc czekam aż to nastąpi :) wtedy będę spokojna o maluszka.
Dziewczyny zakupiłam dzisiaj pierwsze ciążowe spodnie, długie żeby już na jesień były. Ta guma na górze jest suuuuuuper. Nic mnie nie uciska, a w innych spodniach czułam dyskomfort niestety. To chyba już czas bo brzuszek 15cm większy...

Siedzenie w poczekalni przyprawi mnie kiedyś o zawał... Każda minuta ciągnie się w nieskończoność... Jeszcze jedna osoba przed nami, a ja wariuję. Mąż taki blady, że jeszcze mi słabiej jak na niego patrzę..

Patrycja spokojnie. Pomyśl sobie jak fajnie będzie jak już wejdziesz i dowiesz się że maluch zdrowo rośnie ;) poza tym masz przy sobie mężczyznę, ja mojego namówie pewnie koło grudnia ;)

Ja tam nie mam brzucha. Mnie to wcale Noe martwi. Nic nie przytylam. Za to dziś mnie zabolało w podbrzuszu z lewej strony aż mnie zgielo. I do tego te uplawy. Myślę że za dwa tygodnie będzie coś po mnie widać bo póki co to ani brzuch ani poerski. Nie mam niebieskich zylek. Używam już kremów na rozstępy. Lepiej wcześniej niech się skóra przyzwyczaja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry