reklama

Marcowe mamy 2015

Callinka, słyszałam, że takie wysokie tętno to mają Bobaski, które są kandydatami na dziewczynki. ;) Ojej, popcorn, frytki, ciągle mogłabym jeść. :D
Sunajka, łomatko, ile tej papryki! :D
Bardzo dziękuję tej z Was, która mówiła o Espumisanie. No dałabym buziaka. Wszystko przeszło. ;)

reklama
Iman85 ja swoje pierwsze usg mialam robione dopochwowo.Nie wiem jak jest w polsce ale w niemczech do pochwowo robi sie do 12 tygodnia.Nawet badania genetyczne robione beda dopochwowo moj lekarz tak mowil.A czy bedzie slychac bicie serca tego nie wiem. ja tylko widzialam jak moje malenswto sie ruszalo i moj gin sam nawet mowil ze nawet widac jak juz serducho bije.

ogólnie w tym roku szaleję
54 słoiki papryki
z 30 słoików ogórków w occie, 40 kiszonych, sok wiśniowy, dżemy z agrestu z ananasem, kiwi i porzeczami, dżem z brzoskwiń
Jeszcze czeka mnie sok winogronowy i jabłka na jesień miejsce na składowanie mi się kończy.
Jak się ma ogródek to warto zaprawiać, jak bym miała kupić to bym się zastanowiła.
W tym roku tylko paprykę kupiłam.
Uwielbiam w zimie ze spiżarki rarytasy wyciągać :-)

Dziewczyny duzo schudlyscie lub przytylyscie i jak tam z wasza cera. Ja to ogolnie jestem drobnaprzed ciaza wazylam 52 kg przez pierwsze 6 tyg schudlam 4 kg teraz waze 49kg. ale moja cera bardzo sie popsula mam wypryski i nie wiem jak sobie znimi radzic

Ja nic nie schudlam, pewnie przytylam, ale sie nie dziwie, bo apetyt dopisuje. Natomiast zauwazylam, ze nogi musze czesciej golic i w ogole jakies te wlosy mi sie grubsze zrobily a skora bardziej wrazliwa, jakbym miala caly czas gesia skorke. Na twarzy natomiast ok, calkiem nie narzekam.

reklama
Włosy na nogach masakra :szok:, rosną jak szalone, za to paznokcie musiałam poobcinać bo mi się połamały.
Na buzi trochę krostek:eek::wściekła/y:
skóra wrażliwa na dtotyk.
Waga najpierw w dół, zasługa niejedzenia od 2 miesięcy słodyczy, nie mam na nie smaka. Ale pewnie już będzie wracać do normy brzusio zaczyna rosnąć, mój grejpfrucik wybija się na zewnątrz:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry