reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny idę się zważyć bo nawet nie wiem czy przytyłam czy schudłam :) ogólnie mogłam schudnąć ale brzuch i biust pewnie więcej ważą :)
Charlie trzymaj się, bierz grzecznie leki i masz zabronione się denerwować. Lekarze postawia Cię na nogi.
Ja też już chcę zobaczyć mojego malucha a tu nadal tyle czasu, hmm jeszcze 12 dni... oszaleję ;) miłego dnia

agamaja, kciuki za dzisiejszą wizytę! :)
charlie, oby wszystko było w porządku, trzymaj się cieplutko! :*
k@sik, mój brzuch żyje własnym życiem. Wzdęcia, odbijanie... Ale któraś z Was poleciła mi espumisan i wczoraj wieczorem było już lepiej. Wzięłam jeden z rana na zaś.
żgutek, też miałam takie dni...

Hej, Dziewczyny! Witamy w naszym 13 tc! :) Mdłości już nie ma, nie wymiotuję od dawna, jem to, co lubię, twarz już wraca do normalności, uff. Za to męczą mnie bóle głowy, już trzeci raz z rzędu obudziłam się z bólem. :/
Miłego dnia życzę! :)

agamaj &&&&& za wizytę :) !!!!!!!
charli wszystko będzie dobrze :tak:odpoczywaj i relaksuj się
k@sik ja też mam wzdęcia i przez to wygląda okropnie:tak:
Natalia_B gratulację 13 tygodnia :-)
micela miłego pakowania :tak:
ana89 i co waga pokazała?? Ja się aż boję ważenia pewnie u lekarza Mnie zważą:szok::szok:
Ja wczoraj buszowałam z mamą po sklepach oglądam mebelki dziecięce trochę ciuszków i tak cały dzień zleciał:-)
Do środowej wizyty już coraz bliżej :-D

Ostatnia edycja:
Charlie, życzę zdrowia! :tak:

Na wzdęcia też doraźnie brałam espumisan i pomogło! :tak:

Natalia, gratulacje! ja zaczęłam 13 tydzień wczoraj :-)

Micela, udanego pakowania i podróży!;-)

reklama
Charlie, trzymaj się dzielnie. Teraz odpoczywaj i wracaj do zdrowia.

Ana, ja też nie mogę się doczekać usg... Dziewczyny już widziały swoje duże dzidziule, rączki, nóżki, a tu nic... czekanie do 4 września...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry