Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny idę się zważyć bo nawet nie wiem czy przytyłam czy schudłam ogólnie mogłam schudnąć ale brzuch i biust pewnie więcej ważą
Charlie trzymaj się, bierz grzecznie leki i masz zabronione się denerwować. Lekarze postawia Cię na nogi.
Ja też już chcę zobaczyć mojego malucha a tu nadal tyle czasu, hmm jeszcze 12 dni... oszaleję miłego dnia
agamaja, kciuki za dzisiejszą wizytę! charlie, oby wszystko było w porządku, trzymaj się cieplutko! :* k@sik, mój brzuch żyje własnym życiem. Wzdęcia, odbijanie... Ale któraś z Was poleciła mi espumisan i wczoraj wieczorem było już lepiej. Wzięłam jeden z rana na zaś. żgutek, też miałam takie dni...
Hej, Dziewczyny! Witamy w naszym 13 tc! Mdłości już nie ma, nie wymiotuję od dawna, jem to, co lubię, twarz już wraca do normalności, uff. Za to męczą mnie bóle głowy, już trzeci raz z rzędu obudziłam się z bólem. :/
Miłego dnia życzę!
agamaj &&&&& za wizytę !!!!!!! charli wszystko będzie dobrze odpoczywaj i relaksuj się k@sik ja też mam wzdęcia i przez to wygląda okropnie Natalia_B gratulację 13 tygodnia :-) micela miłego pakowania ana89 i co waga pokazała?? Ja się aż boję ważenia pewnie u lekarza Mnie zważą
Ja wczoraj buszowałam z mamą po sklepach oglądam mebelki dziecięce trochę ciuszków i tak cały dzień zleciał:-)
Do środowej wizyty już coraz bliżej