reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny, dzięki... Ogólnie jest super, ale czasem coś mnie dopada... Wiem, że wszystko będzie dobrze, że żaba rozwija się dobrze i zdrowo. Marzę o tym, żeby już zobaczyć na ekranie te machające rączki...
Przydałaby się wiśnióweczka na poprawę nastroju... Cóż zadowolę się sokiem, ha, ha.

Bardzo wam dziękuję, że jesteście...

reklama
Anulka i ode mnie kopniak się należy taki pożądny..mimo,że ja też mam obawy i to nie małe!!!!nigdy nie miałam problemu z zajsciem w ciąze czy z donoszeniem,ale sama myśl,że mogłaby się powtórzyć historia z córką...paraliżuje mnie i nie potrafie logicznie myśleć!!!!
Gumi bardzo mocno cię przytulam...wiem,że to co napiszę może zabrzmi infantylnie,ale czas i tylko czas pozwoli ci ogarnąć się z całą sytuacją!!!!wiem co piszę i wiem co czujesz.....moja córeńka odeszła do aniołków jak miała skończone 5 miesięcy i 11 dni!!!jestem dowodem na to,że wszystko sie ułoży..może i w psychice to zostaje,ale żyje sie dalej!!!
nie smucę już ,bo to forum ma inne zadanie..nieprawdaż????

jak mnie dzisiaj mdli...ble i żołądek mnie boli...buuuu.. a na jutro na obiad będzie zupka gulaszowa..pycha..znowu sie objem!!!

rurka dzięki za info. Jak możesz to zapodaj mi jakiegoś linka do tej diety :tak:

Patrycja wszystkiego naj! :-)

k@asik ja będę mieć 2 września badania i właśnie usg a potem krew. Tak miałam dwa lata temu i też pamiętam że na wyniki czekałam tydzień

anulka ode mnie kopniak również :-D

Ale pewnie sama będę w poniedziałek i wtorek schizować. Dwa lata temu jak miałam mieć to badanie to kilka dni wcześniej byłam u innego gina bo mój miał operację i był za zwolnieniu i napisał mi w karcie że NT norma, ale powiedział coś o 3 mm. Ja oczywiście jak przyjechałam do domu to do kompa i zaczęłam sprawdzać że za wysokie no i od razu ryk. On miał po prostu gorszy sprzęt i nie był specjalistą od badań. Na badaniu prenatalnym kilka dni później okazało się że NT wynosi 1,67...Ale co się wtedy oryczałam to moje...
ssabrinaa gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za jutrzejsze „rodzinne” wizyty ;-)

Madwa witaj J
Patrycja tęskniłyśmy za Tobą Moderatorko Nasza, Wszystkiego Najlepszego
Anulka dziękuję za przepis jak wrócę z urlopu przetestuje, no kop potrzebny Tobie jak najbardziej, proszę Mi tu nie czarno widzieć wszystko będzie dobrze, a doły smutki to niestety chyba tak już musimy mieć. Jakiś dobry film obejrzyj, zjedz coś dobrego. Przytulasek dla Ciebie. Nic nie mów o wiśnióweczce mój Mąż właśnie wczoraj sobie takową kupił i pije sobie He He. Ja mam chęć na czerwone wino też tak dla relaksu poprawy krążenia

Zarunia będzie wszystko dobrze i nie ma innej opcji
SSabrina świetne wieści że wizyta udana i że maleństwo takie ruchliwe

Kradz, Elzbietka trzymam kciuki za Was jutro i czekam na relacje
Natalia ja właśnie oglądnęłam ten film wczoraj do końca dziewczyny mi go polecały do oglądnięcia
Dzisiaj skończę Jeszcze dalej niż północ

a Natalia,bo jak tak siedzę w domku to sobie wymyślam i ogę nadrobić ten czas jak pracowałam i nie miałąm tyle czasu,żeby pichcić..a lubię to bardzo!!!!a mam już chęć na kopytka i kluski śląskie swojej roboty!!!!!

dziewczyny ratunku...tak mnie boli żołądek,że aż słabo mi się robi:eek::eek::eek::eek:

reklama
Do góry