reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Mnie tez boli brzuch i nie wiem czy to żołądek czy nizej. I mdli mnie tak ze cis czuję że mogę pierwszy raz w życiu w ciazy zwymiotowac. A po 12 tyg mialo byc spokojniej. Cholera. :(

Anulka zobaczysz,że wszystko będzie dobrze. Głowa do góry :-)

Sabrina gratuluję :-)

Przez najbliższy tydzień chyba rzadko tu będę zaglądała. Wiecie narzeczony przyjechał po miesiącu na odległość ;-)

We wtorek po USG napewno napiszę co z moim dzieckiem. I czy pomachał/a mamie i tacie ;-)

Dobranoc laski :-*

Gumie kochana trzymaj się dzielnie i nie poddawaj. Miałam taką samą sytuacje i rozumiem jak Ci ciężko , od razu przypomniało mi się to wszystko i łzy się cisną do oczu :-(. Kochana wszystko będzie dobrze . Jesteśmy z Tobą ♡♡

Kochane wiec tak dziś wizyta udana ale moje obawy się sprawdziły :-( . To że brzuch mi się od tygodnia stawia i boli to się okazało ze macica mi się opuściła za 3 tygodnie kolejna wizyta jeśli będzie tak samo i nic się nie zmieni to zakładamy krążek. Dostałam podwójna dawkę duphastonu i globulki bo na bawiłam się grzyba :-(. Mam odpiczywac i uważać na siebie.
A teraz z tych przyjemniejszy spraw :
Badania dzidzi wyszły dobrze wszystko w normie :-) i na 70 % będzie CHŁOPCZYK i będzie miał na i nie KORDIAN pięknie fikal , odpychal się :-) CUDO :-)
Kolorowych snów kochane

Hej dziewczyny mam nadzieję ze dzis będzie lepszy dzien. Mnie na szczęście przestal bolec brzuch ale caly dzien przed nami!

Ksrola322 dbaj o siebie! Fajnie ze juz wiesz kto mieszka w twoim brzuchu. Z chłopakami zwykle sie sprawdza. :)

reklama
Do góry