Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie tez boli brzuch i nie wiem czy to żołądek czy nizej. I mdli mnie tak ze cis czuję że mogę pierwszy raz w życiu w ciazy zwymiotowac. A po 12 tyg mialo byc spokojniej. Cholera.
Gumie kochana trzymaj się dzielnie i nie poddawaj. Miałam taką samą sytuacje i rozumiem jak Ci ciężko , od razu przypomniało mi się to wszystko i łzy się cisną do oczu :-(. Kochana wszystko będzie dobrze . Jesteśmy z Tobą ♡♡
Kochane wiec tak dziś wizyta udana ale moje obawy się sprawdziły :-( . To że brzuch mi się od tygodnia stawia i boli to się okazało ze macica mi się opuściła za 3 tygodnie kolejna wizyta jeśli będzie tak samo i nic się nie zmieni to zakładamy krążek. Dostałam podwójna dawkę duphastonu i globulki bo na bawiłam się grzyba :-(. Mam odpiczywac i uważać na siebie.
A teraz z tych przyjemniejszy spraw :
Badania dzidzi wyszły dobrze wszystko w normie :-) i na 70 % będzie CHŁOPCZYK i będzie miał na i nie KORDIAN pięknie fikal , odpychal się :-) CUDO :-)
Kolorowych snów kochane