reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Żarunia dziękuje za pod powiedz.
Mój synus,tez mial się urodzić w moje urodziny,ale zrobil psikus i urodzil się 12 dni szybciej na szwagra urodziny. Moja siostra urodzila dzień przed swoimi urodzinami a miala na Wigilię. Cos jest w tych datach. Dobranoc dziewuszki.

Jeśli chodzi o znaki zodiaku, to u nas w domu wieczne walki i każdy chce postawić na swoim:-) My z mężem dwa uparte byki, synek lew, no i jeszcze baran będzie... Ech, przybędzie trochę siwych włosów, ha, ha.

Zgutek ja mialam ostatnia m 21 maja ale moje cykle.sa mega nieregularne co 30-60dni wiec moze.dlatego...
dzis zrobilam.3 ciacha izaura,fale dunaju i 3bit nie moge sie doczekac jutrzejszych urodzinek synula

Dzięki Dziewczyny,
skonsultowałam się telefonicznie z takim trochę znajomym ginekologiem. Powiedział, że nie ma się co martwić, że to "przypadłość" fizjologiczna, a Małe ma jeszcze dwa tygodnie, żeby jelita schować. Tylko, że nie u wszystkich tak jest, więc pewnie dlatego lekarka zwróciła na to uwagę. Ehh, trochę mi ulżyło, choć i tak po naczytaniu się tego wszystkiego ciężko się wyluzować. I nie martwić się, że skoro moje jeszcze nie schowało to nie ma pewności, że będzie ok. Chciałabym już być po usg genetycznym. Ale wtedy pewnie okaże się kolejna sprawka :) wiecej optymizmu i cierpliwości potrzeba chyba :) Pozdrawiam i dobrej nocy życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry