reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Zarunia teściu na pewno nigdy by nie zapomniał kiedy się wnuk urodził hehehe:-)
Mi lekarka poleciła picie codziennie szklanki wody z plastrem cytryny żeby PH było ok.

Bachuta dziewczyny mają rację skonsultuj się z innym lekarzem żeby nie oszaleć do 16 września

Patrycja mam identyczne spodnie J

Sofi u Mnie większość wie, że jestem w ciąży. Myślałam że części sama powiem jak się spotkamy na grillu ale moja chrześnica córeczka przyjaciółki wydała Mnie że jestem w ciąży a chciałam się przekonać czy zauważą J

Tak a propo u Mnie coś w życiu jest z datami ja zostałam poczęta w dzień kobiet i wtedy poznałam męża, mój Mąż jest z tego samego dnia co moja Mama, mój przyjaciel co teściowa. My chyba poczęliśmy w 7 rocznicę ślubu
Czy ja się chwaliłam, że dzisiaj spokój bez mdłości cofam niestety, wieczorem dopadły mam nadzieję że przejdą
Jeszcze jutro was odwiedzę i jadę i oby pogoda sprzyjała, dziękuję za życzenia udanego urlopu

Żgutek to u Was z datami faktycznie magia :)
Jesli chodzi o moich znajomych to większośc wie, została niewielka garstka do powiadomienia i czekam tylko dlatego, że nie chcę informowac ich telefonicznie :)

Żgutek u nas też coś jest z tymi datami.
Moja data urodzenia to 23.01, a męża 23.10. Zaręczyliśmy się 3, ślub wzięliśmy 3 (całkiem przypadkowo, bo myśleliśmy o innej dacie, ale tak nam pasowało z salą), pierwszy termin porodu wyznaczono na 3.03. Nawet nasz kotek urodzony jest 3 ;)

reklama
Nasi znajomi nic nie wiedzą , jutro idziemy na grilla jeśli będę się dobrze czuła wiec pewnie się dowiedzą :-) . A z tymi datami to rzeczywiście jest fajnie . U nas moja mama jest z 4 marca a mąż z 5 marca. Co prawda datę mam na 16 marca ale różnie z tymi terminami porodu , wiec kto wie może będzie niespodzianka:-) . Za to my z Zuzia jesteśmy byczkami a mąż z dzidziusiem będą rybkami wiec super nam się złożyło .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry