reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Bachuta z mojej wiedzy jelita powinny się schować do 12 tygodnia. Będzie dobrze, jeśli chcesz się uspokoić pogadaj z położną albo ginem. Trzymam kciuki.

Natalio, super przepis może też upiekę, co prawda się nie najem, ale rodzinka się ucieszy :-).

Heven chore kobiety. Nie mówię, że należy się jakoś objadać ale żeby głodzić, kobitka w ciąży musi swoje przytyć.

Moje kochanie dziś do mnie, wiesz że maciuś się robi coraz bardziej widoczny.:-)
Ja kupiłam sobie witaminy Pregna plus z kwasami. Z jedzeniem u mnie nie za dobrze, choć nie wymiotuje. Mało jem mięsa, ryb czasem kawałek do obiadu, tak głównie ser, warzywa i owoce. Dziś jak otworzyłam szafkę by małej zrobić deser na słodko to omal nie puściłam pawika, zapach słodyczy mnie tak odrzucił, że hej..
Mam pytanko czy któraś z was mających poród za sobą miała rozejście się spojenia łonowego podczas porodu. Pytam bo ja miałam wczoraj i dziś wydaje mi się, że ból owego spojenia. Tak mniej więcej na wzgórku łonowym.
W pierwszej ciąży nie pamiętam aby mnie tam bolało. W ogóle w tej ciąży zwracam uwagę na byle pierdołę, poprzednia wydaje mi się, że śmignęła i już.

Czesc dziewczyny dlugo mnie bylo. Gratuluje udanych wizyt. Gumi bardzo mi przykro ze tak sie stalo. Bylam dzisiaj na malych zakupach kupilam sobie kolejna pare spodni z H&M. Nie wiem czy sa w polsce czarne rurki z ala skurzanymi nogawkami z przodku.Sa megaa. A a ogolnie to wasi znajomi wiedza juz ze jestescie w ciazy.Pytam bo bede miala odwiedziny o napewno beda chcieli zebym tez cos pila i nie wiem co powiedziec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry