reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dzień dobry!
Ja już dawno jestem zapisana do klubu zmarzluchów :tak:
Humory w sumie jak Patrycja czy Elżbietka, na początku było gorzej teraz raczej się uspokoiło.

Z@t
, no właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz, bo dawno nie widziałam twoich wpisów :-) Witaj szkoło jednym zdaniem ;-)

Ja nie mogę dojść do ładu z moją ciepłotą ciała. Raz mi zimno, raz gorąco. Wieczorem w bluzie i pod kocem, a jak idę spać, to w koszulce na ramiączka i pod kocem, bo mi gorąco... Ech, dziwoląg ze mnie...

Ana, Kobita, jutro marsz na badania, co? Mam trochę stresa...

Dzień dobry! :)

O, też jestem zmarzlakiem teraz. Wczoraj nastąpiła mała zmiana planów i zamiast na kolację wybraliśmy się do mojej cioci, bo kuzyni wrócili ze Stanów i chcieli nas wycałować i zobaczyć zdjęcia Bobaska. Ale słodyczy nawieźli... Nawet takie dziwne, jak czekolada o smaku BEKONU. Fuuuuj! Nie czuć za bardzo, ale po zjedzeniu jest taki posmak wędzonki w ustach, że miałam porcelanowe skłonności, a chyba od trzech tygodni już nie mam. A Babcia w ramach podziękowania za wsparcie finansowe dostała taką o smaku CHIPSÓW. :D
Ale dzisiaj to już na pewno wychodzimy. ;)
W końcu dostałam paczkę z moją nagrodą z konkursu na FB, fajne rzeczy. :) I pachnące, nie jak ten balsam Bielendy do biustu. Mój komentarz: "w końcu mi cycki nie będą śmierdzieć lanoliną" :-D
Coś mnie wypryszczyło. Czyżby na dziewczynkę, razem ze zmianą smaków? :p
Życzę wszystkim miłego dnia! :)

Dzień dobry :-)
Dziewczynki większość z nas to zmarźluchy bo niestety idzie jesień u mnie jest szaro buro i ponuro tak że nie da się nie zauważyć:-(
Ja klikając w linka śmigam w tematy zamknięte, a na wątku marcowe mamy 2015 podświetlone mam je na szaro.
Co dziś dziewczynki serwujecie na obiad???
Kto dziś wizytuje????

Kasik czyli u Ciebie wszystko działa jak należy :) tematy są na szaro, bo od wtorku już ich tu nie będzie tylko w dziale zamkniętym.
Na obiad dzisiaj chcę zrobić krem czosnkowy z grzankami. Właśnie trafiłam na przepis.

Tak Pati śmiga wszystko zamieściłam już pierwszego posta :-)
W tym tygodniu wchodzimy przez linka a od przyszłego tygodnia będzie po prostu dodatkowa ikonka z napisem watek zamknięty i tam wszystko będzie???
Uwielbiam czeską zupę czosnkową z szyneczką serkiem i grzankami mniammmm z tego powodu właśnie ostatnio mąż zabrał mnie do Czech na jedzonko:-)
Ja myślę o makaroniku z piersią z kurczaka i sosikiem smietanowo grzybowym.

Ostatnia edycja:
Od przyszłego tygodnia, żeby wejść w tematy w dziale zamkniętym trzeba będzie na stronie ogólnej forum bb wejść w działy zamknięte (zamiast przyszłe mamy) i tam wybrać naszą nazwę. Łatwiej będzie się tam dostać przez link, który Wam podałam:)
A przez ten tydzień można wchodzić przez te tematy podświetlone na szaro, które znikną.

Miałam taki makaron w zeszłym tygodniu i smaka mi narobiłaś na to danie ponownie;)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny.

Ja mam dziś na obiad spagetti,które zostało z wczoraj.

Byłam dziś na pobraniu krwi.Wczoraj związane z ginekologią a dzisiaj z tarczycą. Ręka mnie boli od tego klucia :-(

Rozmawiałyście o seksie a ja ostatnio na nic nie mam ochoty. Mimo,że mój narzeczony sie stara to ja nie mam ochoty. Nawet na zrobienie Mu masazu nie mam ochoty :-( Trochę mi go szkoda,ale przecież nie można się zmuszać do niczego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry