reklama

Marcowe mamy 2015

Faktycznie wesoło, już od samego rana :)
Ja poważniejszych dolegliwości ciążowych w tej chwili nie mam, mdłości i zawroty głowy już mi powoli odpuszczają, chyba, że długo nic nie zjem, a zdarza się. Współczuję Wam dziewczyny :( Pewnie mnie też czeka niedługo zgaga i tym podobne..

ana89 powodzenia z wybraniem imienia :) na pewno coś ustalicie. Całe szczęście w moim wypadu wiem już od roku, że będzie albo Julia albo Adam. Mamy z narzeczonym bardzo podobny gust i bez problemu ustaliliśmy to już w pierwszych tygodniach znajomości, hehe :P

reklama
Aga w pierwszych tygodniach znajomosci no ladnie ;) ja juz musze sie rozgladac za zlobkiem skoro juz 3 miesiecznego maluszka bede musiala oddac...a drogie to jak cholera 7 euro za godz SZOK!!! Mam nadzieje ze panstwo cos zwroci

dzień dobry
kobita poczytam jeszcze o tym i zadzwonię do innego gina, ale heviran to nie antybiotyk tylko lek przeciwwirusowy,
jak ma zaszkodzić to wole go nie brać. Dzięki za podpowiedź;-)
elżbietka ja wczoraj pytałam się Pani doktor o bóle głowy powiedziała że, na tym etapie ciąży to normalne i żeby ratować się filiżanką kawy, spacerem masażem a w ostateczności apapem.
kto dziś wizytuje?????
U mnie piękna pogoda buziaki marcóweczki miłego dnia !!!:-)

p.s dziewczynki sa już czerwcowe mamy 2015:szok::-) ale ten czas biegnie

Ostatnia edycja:
Witajcie,
W związku z tym iż pracowałam , rzadko tu się udzielałam ale starałam się Was na bieżąco podczytywać. Cieszę się że wszystkie wizyty są udane i życzę kolejnych samych pozytywnych wiadomości.
Od teraz pewnie będę częściej się udzielać, bo jestem uziemiona w domu: wczoraj niefortunnie schodziłam ze schodów i skręciłam okropnie stopę, nawet stanąć nie mogę. Później pogotowie oczywiście, ginekolog żeby sprawdzić czy z dzidzią ok i teraz duuuużo czasu na kanapie :(. Nie cieszy mnie to ponieważ wiem że będę okropnie się nudzić w domu, a tak chciałam chodzić do pracy jak najdłużej.
Całe szczęście jest to forum i dzięki Wam będę miała jakąś odskocznie.
Miłego dzionka życzę

micela a gdzie mieszkasz, ze tak drogo? :(

K@sik dobrze, że z maleństwem wszystko w porządku! Uważaj na siebie teraz. Nie zazdroszczę, bo ja też bym się nudziła.

Chodzę do pracy, chociaż jestem nauczycielką gitary w szkole muzycznej i to jedynie 11 h w tygodniu. Ale dziś jadę na rozmowę o pracę, w jednej szkole potrzebują kogoś od zaraz chociaż na pół roku :) Trzymajcie kciuki. A od października jeszcze studia ciągnę..

Hej marcóweczki :)
Heven wierszyk o rosole nie był wystawiony :) Natalia niestety nie dała się namówić:-D

K@sik leż i wypoczywaj i zdórwka życzymy :) najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok :)

Aga90 witaj w marcóweczkach :)

We Wro też kolejny słoneczny i siepły dzień zawitał a mnie czekają szalone porządki :) muszę w końcu ogarnąć pokoik w którym będzie fasolka :) Chociaż ostatnio mam taki problem z sąsiadami, że najchętniej bym się już spakowała i wyprowadziła do ukochanego do UK :):)
Miłego dnia dziewczynki i standardowo trzymamy kciuki za wizyty :):)

Ja też żałuję że Natalia nie dała się ponieść swojej twórczości :tak:

K@sik, z nami się nudzić na pewno nie będziesz :-D

KasikP, już czerwcówki ?!:szok::happy:

Aga, witaj! Cieszę się, że Ci się tu u nas podoba :-)

Kciukaski za dzisiejsze wizyty! &&&

Kartagina
jak się dziś czujesz?

U nas też słonecznie, ale ja w pracy. Wczoraj udało mi się w końcu ogarnąć szafę. Wszystkie rzeczy z guzikami i letnie poszły na górną półkę, koniec z rozpaczą na kupce za małych ciuchów ;-)

Dzień dobry Brzuchatki Kochane
Dzisiaj późno się witam po ostro zapracowana jestem teraz chwilka przerwy i do roboty
Aga90 no tak Marcóweczki produkują się jak szalone, witamy Cię wśród nas rozgość się dopisz się do listy Marcówek. Też myślałam o Julce ale niestety mój maluszek pokazał we wtorek kuleczki i peniska więc mam chłopczyka. Trzymam kciuki za rozmowę

Anulka wiadomo, że fajne J nie mam co do tego wątpliwości, buziak

Elzbietka tak jak piszą dziewczyny to normalne, ja przed ciażą cierpiałam na migrenowy ból głowy już jeden rzut bólu miałam ale jakoś w miarę dałam radę.

Micela bidulo dalej Cię rwa męczy

Mamusia kciuki za wizytę będzie dobrze daj znać po

Ewa naleśniczki i gofry buuu czemu mi nikt nie robi do chlebaczka

Ana zdrówka pociągająca kobieto

Heven wierszyk o rosole niestety umarł ale trzeba przypomnieć Natalii udusi nas zapewne. Heven ja tez mam takie bóle ale ponoć to normalne. Wczoraj rozmawiałam z siostrą i też pytała Mnie czy mam takie ciągnięcia czy brzuch mi się spina.

K@sik biedactwo to miłego leżenia. Cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze

Zarunia współczuję sąsiadów, a spotkanie w spółdzielni nie pomogło????

Dla leżących, pełnych energii wszystkich Nas dobrego Dnia J

Żgutek na razie dało tyle, że przyszedł pan stwierdził, że faktycznie problem jest i na razie tyle:) Muszę przejść się jeszcze raz do spółdzielni i zapytać co postanowili bo ja już nie daje rady a nie wyobrażam sobie, żeby moja dzidzia od marca funkcjonowała w takim hałasie jak ja od roku :)
Miłej pracy kochana mam nadzieję, że atmosfera już lepsza??:)

reklama
Micela u nas ceny zaczynaja sie od £4 za godzine za childminder (czyli nianie, ktora zajmuje sie dzieckiem w jej domu) i ok £50 za caly dzien w przedszkolu. Niestety nie duzo z tego moze byc refundowane przez panstwo, a poniewaz mam wlasny dom i nawet same zarobki meza sa przyzwoite to nie przysluguja nam zadne zapomogi oprocz chyba £80 na miesiac. To jest nic jesli wziac pod uwage, ze na poczatku za przedszkole musialabym zaplacic prawie £1000 jesli wroce na caly etat. Adasiem zajmowala mi sie polka, brala mniej i byla naprawde super. Jest to jednak nielegalne a poza tym juz nie mam takiej opcji, chyba ze znajde jakas inna. Takze jeszcze nie wiem co zrobie, ale bede sie o to martwic pozniej. :-)

Zarunia jesli chodzi o UK i problemy z sasiadami to nie ludz sie, moze byc jeszcze gorzej niz w Polsce. Tu nawet nie ma czegos takiego jak cisza nocna, a policja interweniuje tylko jesli ktos zostanie pobity. Na halas nie zareaguja. Przerobilam temat w poprzednim domu niestety.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry