• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry Brzuchatki

Dobrego dnia bez dolegliwosci, chorób smutków

Roni, Patrycja &&&&& za wizyty dzisiaj ja idę w piątek już się nie mogę doczekać bo też 4D mam nadzieję.

U Mnie dzisiaj Boskie słońce aż się chce iść na spacer a widzę zza krat w pracy, brzmi jakbym w więzieniu pracowała ha ha.

Buziaki

reklama
dzień dobry!!!!

co do porodu to ja miałam identycznie jak Anulka marcowa!!!mąż przy porodzie???nigdy przenigdy...ale na krótko przed porodem zmieniliśmy zdanie i Chwała Ojcu za to!!!ktoś trzeźwy musi mieć kontrolę nad moimi skurczami..bólami..musi masować plecy(chociaż to g***o daje)..dodawać sił!!!!Laski dlaczego facet ma znać tylko te dobre strony ciąży..tzn"zrobienie dzidziusia"niech wie co to jest poród!!!niestety u nas na 2 poród mąż się spóźnił,ale córkę to ja urodziłam ekspresowo!!!!

Patrycja trzymam kciuki za Lilkę!!!!!!!

Iman..fajnie brzmi mąż...co?????rany u mnie to już prawie 13 lat

my na wakacje w przyszłym roku mamy zaplanowany wyjazd na Hel......nie mamy specjalnego parcia "na zagranicę".....są jeszcze w Polsce miejsca,których nie zwiedziliśmy!!!!chociaż nie powiem byliśmy w kilku miejscach poza Polską i nie narzekam!!!!miłego dnia brzuchatki

Patrycja, dzisiaj się okaże czy będzie Różyczka? :) kciukasy.
Żgutek, ty na L4 a nie do pracy!

Dzień dobry :) Wstałam o 7, ale coraz częściej mam tak, że idę spać o 22, budzę się około 4:00 i przez godzinę nie mogę zasnąć. A jak mam wstać to ciężkoooooo :)
Dzisiaj zajęcia, ale tylko 3 godziny więc luz.
Czekam na swoje usg a tu jeszcze prawie 2 tygodnie. Co mi odbiło, żeby się dopiero po 6 tygodniach umówić na kolejną wizytę :crazy: głupia ja...
Od wczoraj wieczorem mam takie chwilowe bóle brzucha, zaczęło się wczoraj po szaleństwach z narzeczonym i zastanawiam się, czy to jest powodem, czy to dzidzia się rusza. Dzisiaj rano też, szczególnie jak usiadłam z podkulonymi nogami. Mój J się śmieje, że małego zgniatam i się wścieka, więc kopie mamę, ale ja nie wiem czy to to... no i na pewno nie mogę tego porównać do waszych łaskotek :P dla mnie to dość nieprzyjemne.

Oooo i widzę, że zaczynamy 17 tc :)

Natalia :-D:-D:-D hahahahahha dooobre!

Anulka, to w moje rejony jedziesz, bo ja na samym dole kaszub :-p

A ja nie byłam jeszcze na zagranicznych wakacjach :zawstydzona/y: Jednak to spory wydatek... Standardowo tygodniowe wakacje w górach i jednodniowe wypady do Czech i Słowacji.
Jak Kubuś miał 4 mies. to pojechaliśmy na Mazury. Nie powaliło mnie, się wynudziłam.
Dobrze chociaż, że mały lubi jeździć i dużo w aucie śpi.
Kuzynka ma przechlapane, jak jedzie do nas z Berlina to jej syn zasypia dopiero 15 km przed celem :-p A tak to trajkocze non stop z siostrą. Kuzynka ma ochotę jechać na dachu.
Oby nam się takie gadułki nie trafiły :-)
W przyszłym roku może gdzieś nad jeziorem domek... coś mąż namawia :tak:

Się rozpisałam...

A i sen też dziwny dziś, jakimś bokserem byłam i dwóch szerokich na 2 metry mnie goniło i się z nimi tlukłam. Obudziłam się i mnie bolały kostki w dłoniach :eek:

&&&& za wizyty!

Dzień dobry :-)
Witam się po weekendowo
Pati Roni&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty i czekamy na relacje;-)
Natalia ale miałaś sen :-D
Ja po badaniu krwi..portfel mi się uszczuplił i to sporo ale czego się dla dziecka nie robi:tak:
Mam nadzieję że to ostatnie tak drogie badania.
W sobotę zaszalałam w Agacie kupiłam 2 komody do sypialni szafkę nocną, dużą szafę i kawałek przedpokoju- bo osobne wejście robimy przez pokój ale to w przyszłym roku. I zła jestem strasznie bo mogłam też wziąść komody już do małej i miała bym z głowy, no ale
mądry polak po zastanowieniu..:-)
Buziaki marcóweczki:-)
Pracującym miłego dnia:tak:
Leżakującym spokoju życzę;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Dzisiaj mega niewyspana jestem, pół nocy sie przewalałam z boku na bok :(

Na początku kciuk za wizyty, chociaż Patrycja pewnie już po, więc czekamy na wieści.

CO do porodu z mężem, powiem wam tak: gdyby nie było mojego męża przy mnie, poród mógłby skończyć się tragicznie :(. Był jedyną osobą na sali porodowej i to on zaalarmował położną która w dyżurce grałą sobie w kulki na kompie, że tętno małemu spada i wówczas byłą ekspresowa decyzja o cesarce. Dzięki temu mały urodził się tylko lekko niedotleniony. Miał w pierwszej minucie 8pkt, a w piątej juz 10.

A teraz pytanie : jaki magnez polecacie, taki który dobrze się wchłąnia. Wasi lekarze zasugerowali Wam jakiś konkretny?
Będę wdzięczna za poradę.

Miłego dzionka

reklama
Witam :) z pelnymi gaciami strachu ;)
Patrycja myslami z Toba :)

Ja mialam jelitowke ale nic nie bralam, wiec nie pomoge niestety.

Margerrita gdzie rodzilas? Zaspa?

Nie dziekuje za kciuki, zeby nie zapeszyc.

Ja za to w nocy gasilam pozar ;)
a tak w ogole to siedzi mi od wczoraj Przybylska w glowie. Nie umiem sie pozbyc natretnych mysli :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry