Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Będziemy mieli śliczną Różyczkę !!!
Okaz zdrowia i urody
Pan doktor powiedział, że ma długie nogi, szczupłą talie i wydatny biust haha
Bardzo się cieszę przede wszystkim , że jest zdrowa no i że jednak Różyczka.
Dzięki za kciukasy !
Później wrzucę zdjęcia.
Pati Gratulacje :*:* Różyczka w końcu się ujawniła:-)
Dziewczynek zaczyna przybywać huraaaa
Długie nogi, szczupła talia i wydatny biust to po mamusi ma
Witam Marcóweczki:-:
Dziś pospałam do 8:30:-) Ewa ja właśnie tak miałam ze swoim synem... Niezależnie ile jechaliśmy zasypiał 5 minut przed metą... Masakra... I awersja do spania została mu do dnia dzisiejszego.
Roni, kciukas za wizytę:-)
Heven, Anulka fajnie że piszecie o wrażeniach z porodówki i piszecie o tym że jednak obecność męża jest ważna, teściowa Moja trochę zdziwiona że chcę żeby był ale ja sobie nie wyobrażam że go nie będzie. Tak jak piszesz Heven niech zna te złe strony też nie tylko przyjemny moment poczęcia :-) .
Ana chciałabym i zrobię to wkrótce, bo kurcze w tym tygodniu wyszedł mi brzuszek i kurcze kiepsko się siedzi więc jak będę źle się czuła to pójdę poleżeć.
Natalia ale miałaś sen niezły
K@sik jeśli chodzi o magnez to musi być koniecznie z B6 i najlepiej jak powlekany żeby substancja czynna uwolniła się w jelitach, wtedy najlepsze wchłanianie.