Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. zaraz po wizycie w sklepie weszlam wprost na ciotke M i ta szczesliwa, ze pierwsza sie dowie
.
Nie liczę na wycieczki ale do jego rodziców mamy do przejechania 25km... Cóż, sami będą nas odwiedzać, my się z domu nie będziemy ruszać ;-)
Mam pytanko do ostatniego wpisu, odnośnie naszego przyszłego "must have". Wspominasz o spirytusie do przemywania pępka; słyszałam, że coraz częściej stosuje się do tego Octenisept. Osobiście mam w domowej apteczce i sobie chwalę - działa bakteriobójczo, grzybobójczo i wirusobójczo, stosuję do dezynfekcji. Jeszcze trochę i zaczną się lekcje w szkołach rodzenia... Ciekawa jestem, co będą nam polecać w tym temacie.
). przejechałam nim w około 4 lata ponad 250 tys i jest mi baaardzo bliski ;-)
. no chyba ze dziś lekarz zmieni zdanie ;-). na ost usg poszłam z ciekawości do jakiegoś "domowego" gabinetu, wiec może sprzęt okłamał ;-). dziś mam połówkowe w słynnym już tu wilanowie 
. wyciagałam ją ostatnio do mycia, wiec standardowo moje techniczne zdolności wylazły na wierzch