Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzień dobry
Micela trzymam kciuki za lepsze usg
Stary sprzęt powinni powywalać aby nie stresować niepotrzebnie mam
ann_nececsary witaj
Ale mi się w głowie ostatnio kręci teraz np. siedzę i też alkoholu nie można to choć mam fazę kręciołkową :-)
Żgutek wyluzuj, wiem czasem ciężko też jeszcze pracuje potem dom i dziecko męża też trzeba przytulić:-) A co do jedzenia teraz też zaczynam więcej jeść ostatnio na początku miesiąca miałam wagę sprzed ciąży czyli 55 na 16 tydz. 0 na plusie, ale najpierw trochę schudłam no i nie jem słodkiego.
Teraz już będzie więcej ja z kolei mam głodna rano jem trzy śniadania :-)
Witam się i ja.
Powodzonka na badaniach:-)
I tak mnie nie pobijecie, bo ja mam 6kg na plusie. I co? Ale dwie koleżanki zgodnie stwierdziły, że poszło mi w brzuch i cycki:-) Tyłeczek i nogi mam bez zmian. Oby tak dalej, ha, ha. 103 w brzuszku!
Witajcie dziewczyny,
Kolejna noc nieprzespana ....ech.
Mam do Was pytanie odnośnie ruchów maleństwa: czujecie je codzienie tak samo? Bo u mnie są dni kiedy czuje dość sporo, a są dni kiedy nie czuje prawie nic, i właśnie od dwóch dni bardzo rzadko odczuwam doslownie do 5 razy na dzień takie delikatne smyranie.
Dziewczynki teraz mam chwilę w pracy żeby napisać od rana piszę instrukcje, przekazanie spraw dokumentacji itp itd osobie która będzie Mnie zastępować dzisiaj nie latam do labu dziewczyny do Mnie przychodzą dbam o siebie pocieszam sie ze jeszcze jutro i nastepny tydzień
Dobrego dnia dla wszystkich
Odezwe sie wieczorem jak bedą siły jeszcze