reklama

Marcowe mamy 2015

Joanna-mama Hani oby :) musisz wypiczac przed ciezkimi 8 miesiacami :)

Ewa&Kubus witaj!! Na pewno wszystko bedzie dobrze, mnie tez dopadaja mdlosci niestety, szczegolnie w nocy taki chyba urok ciazy. Szczerze, to nie wiem czy kiedys zdecyduje sie na drugie..Jednak ciaza to ciezki czas, a to dopiero sam poczatek...

ja tak mówiłam po pierwszym porodzie a już w trzeciej ciąży jestem

reklama
Joanna-mama Hani oby :) musisz wypiczac przed ciezkimi 8 miesiacami :)

Ewa&Kubus witaj!! Na pewno wszystko bedzie dobrze, mnie tez dopadaja mdlosci niestety, szczegolnie w nocy taki chyba urok ciazy. Szczerze, to nie wiem czy kiedys zdecyduje sie na drugie..Jednak ciaza to ciezki czas, a to dopiero sam poczatek...

z dwójką, w tym jedną roczną, ząbkującą Marudą- może być ciężko :szok:

A ja mam pytanko..
jak to jest ze mowia ze ciaza liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki..
bo wtedy sie liczy dni plodne od tego czasu ?
Kazdy mi gada co innego :P

Dziewczyny a jak z ta ospa?Moze mnie ten kolega z pracy zarazic teraz jak jego dziecko ją ma?ale lipa ze nie przechodzilam :( martwie sie

moja ciąża jest zagrożona z tego powodu, że zaszłam w nią zaraz po przebytej ospie.. pęcherzyk dojrzewał w trakcie ospy i jest podejrzenie, ze mógł być dysfunkcyjny, dlatego jestem w permanentnym stresie czy ciąża się utrzyma..

dziewczyny, a ile razy w tej ciąży miałyście już USG?
ja miałam raz, prawie 2 tyg temu.
i korci mnie starsznie by zrobić znowu, zwłaszcza, że zbliża się moment, kiedy druga ciąża przestała się rozwijać...

ja miałam 2, ale dlatego, że zaczęłam plamić i lekarz wykonał by zobaczyć czy wszystko ok. W przyszłą środę mam planowe..

Dziewczynki chciałam Wam przedstawić.....Misiową Fasolinkę :-) Ma 4,3 mm :-)

Zobacz załącznik 635404

Nawet nie wiecie jakiego szoku doznałam podczas usg........Lekarz podaje dane do zapisania pielęgniarkom i mówi "ciąża żywa pojedyncza".........".niee, prosze wymazać pojedyncza, bo cos mi tu za bardzo pulsuje.....to wygląda na podwójna"....Myśle sobie "o matko":szok:......po chwili zrobił mi usg brzuszne i znowu dopochwowe i stwierdził że raczej pojedyncza ale na 100% pewien nie jest. Dlatego wszystko sie okaże na kolejnym usg, za 6 tygodni :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry