reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

Micela wszystko przed Tobą, konie to cudowne zwierzęta. Ja duży nacisk kładę na obecność zwierząt w naszym życiu bo moja starsza córka ma zaburzenia ze spektrum autyzmu i widzę jak fantastycznie odnajduje się w świecie zwierząt, mój pies to dogoterapeuta na emeryturze, jest wysterylizowana a jak urodziłam Zosie dostała laktacji i pchała się do karmienia :-D ten pies jest po prostu pod każdym względem niesamowity. Suczka wyratowana z mordowni gdzie suki które rodziły za mało szczeniąt były zakopywane żywcem i trzymane z małymi w ciasnych lubiankach na wwarzywa - jedna wielka tragedia! Ona jest dla mnie i dla mojej córki znacznie przewidywalniejsza niż wiele ludzi. Ma już 9 lat i mam nadzieję że drugie tyle przed nią

reklama
Haha naprawdę?Szalona ta Twoja sunia:-). Masz wielkie serce, że ją przyjęłaś, na takich ludzi co tak traktują zwierzęta to nie ma słów...:angry:Na pewno pożyje jeszcze z dychę spokojnie ;-)Też uważam, że zwierzęta są bardzo ważne w życiu dzieci:tak:Może po porodzie poszukam jakieś szkółki do jazdy konnej, tak, konie są wspaniałe...

Witam z rana wszystkie mamusie :-)
Ale mialam spiocha porannego tak mocno spalam ze nawet chlopa nie slyszalam jak do pracy poszedl :nerd: Dopiero po 10 jest a mi sie znowu spac chce:baffled:
z@t tez mi sie serce kraje na zwierzece nieszczescia bo biedne same obronic sie nie moga a jest tyle ludzi co krzywdza je.Wasza psina na pewno z wami jeszcze dlugo pobedzie ;-)

Dzień dobry ;-)
z@t uwielbiam psiaki i takie historie są straszne...sama mam 4 letnią sunie owczarka collie:tak:
Ale miałam spanie dzisiaj;-)jak kamień potem wstałam sniadnko zjadłam i znów chce Mi się spać:baffled:
Upał się dzisiaj szykuje..
Buziaki dziewczynki :*

a mi się jeszcze nie chce spać, pewnie za dwie godziny zaczne mieć zejście jak akurat przyjdzie pora na odebranie Małych z przedszkola. Mdłości, mdłości, mdłości, już się boję na myśl o wieczorze...wtedy jest po prostu najgorzej:(
Kasik P uwielbiam collie, ale nie przez film o Lessie tylko widziałam ich możliwości na zawodach agility i obiedience ( posłuszeństwa sportowego) od tamtej pory sporo o nich czytam i choruję na nie:)

Psy rzeczywiscie sa cudowne ale niestety mieszkamy w bloku i zawsze bylo mi szkoda tych psiakow ze pol dnia siedza w ciasnych pomieszczeniach...moze kiedys jakiegos malego psiaka...

czesc dziewczyny ;-)

u mnie tak jakby mdlosci troche odpuscily i zmeczenie tez, bo juz nie spie w ciagu dnia ale wieczorem klade sie wczesniej, ale mam takiego gloda ze jak nie zjem co 1,5-2h to az mnie telepie :-):-) wczoraj bylam na usg i lekarz zauwazyl jakis malutki krwiaczek ale twierdzi ze to nie od tego mialam plamienia wiec nie wiem dalej skad mi sie to wzielo, a dzisiaj mam wizyte takze pewnie juz mi zalozy karte ciazy :-)

sealpup super ze juz jestes po usg, tym ze ciaza jest mlodsza na usg niz z miesiaczki to sie nie martw u mnie tez sa chyba 3 dni roznicy, wazne ze jest serducho!! :tak:

misiamonisia
trzymam kciukasy!

psy kocham baaardzo baaardzo ale tak samo jak kobita mieszkam w bloku i niewyobrazam sobie trzymac tu psiaka, nawet malego. ale kiedys napewno psa bedziemy miec, ja choruje na buldogi francuskie :-)

z@t to już moja druga sunia z tej rasy:-)
pierwszą dostałam do taty na 8 urodziny i była z nami 14 lat...
a drugą obecną kupiłam 5 miesięcy po odejściu lessi pierwszej suni w tajemnicy przed wszystkimi i juz ma 4 latka :-D
Jest niesamowicie mądra i charakterna wrzucę później zdjęcia teraz sił brak :-(
rampampam super że mdłości odpuściły :tak: a krwiaczek może się wchłonąć więc się nie przejmuj:tak:
Mi kartę ciąży założyła lekarka we wtorek..właśnie szukam innego lekarza który poprowadzi moją ciąże na śląsku strasznie ciężko znaleźć kogoś sensownego a chciała bym alby lekarz pracował w szpitalu. Więc grzebie w necie pytam się o opinie znajomych które urodziły;-). A może jest tu jakaś dziewczyna ze śląska??? Chce do 8 tygodnia mieć już pewnego lekarza:tak:
misiamonisia &&&&&&&&
Ja dopiero wstałam ale chyba ide dalej spać u nas zrobiło się deszczowo burzowo...

Rampampam buldogi i owszem ładne i słodkie ale ta rasa to ofiary tworzenia nowych, efektownych ras przez zwariowanych hodowców. Są bardzo chorowite, nie mogą biegać bo mają krzywe przegrody i ponoć mogą się udusić i niemal niemożliwy jest ich naturalny rozród( dokładnie nie wiem czy mam racje ale wiem że mają wiele wad utworzonych poprzez głupie krzyzowanie ras). Jak już to z bardzo dobrej hodowli która dba o eksterier i samego szczeniaka, a kupującego nie wpuści w maliny, albo że schroniska pieska w typie rasy który potrzebuje domu. O matko! Robię właśnie tort dla córeczki bo jutro mam kinderbal( organizujemy na ddziałce ich taty) i tak mnie zemdlilo że nie wiem czy dokończę. Właśnie się dowiedziałam ze przedłużają mi umowę na czas nieokreślony!!!:-D

reklama
Witam wszystkie marcowe mamy :-)
Dołączam się do Was nieśmiało i mam pytanie: Dziś zrobiłam betę i w 34 dc wynosi 11551 :szok: Przeraziłam się czy to nie za dużo... Jak to było u Was dziewczyny? Wizytę u gina mam za tydzień
Muszę się w wolnej chwili przekopać przez cały wątek :tak:
Dodam że mam na imię Agnieszka i mam już 14 miesięczną córeczkę Maję :-)

Do góry