reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

Sealpup młodsza ciąża się zdarza często, ja myślę że też mogła mi się owulka przesunąć o trzy dni i w pon. się dowiem że niewiele co widać. KasikP dla mnie też ważne aby lekarz pracował w szpitalu, warto poszukać. Szkoda że te wizyty są tak drogie ale za to można dzwonić do ginka i mu się żalić:-D

reklama
rampampam u mnie chyba jest tak conajmniej tydzien mlodsza. No, ale ostatni okres przed ciaza byl po 25 dniach (normalnie ok 30-32), bardzo mnie to zdziwilo wtedy. Gdyby byl tydzien pozniej to by sie wszystko zgadzalo. Nie wazne... Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok!

Dziewczyny ile bierzecie duphastonu 1 czy 2? Bo mnie najpierw powiedzial 1 dziennie, a potem 2.

Przyszlam dzis do pracy a tam potop i nawet szef na mopie juz jezdzil. Zaczelam pomagac, zrobilo mi sie slabo i musialam powiedziec przelozonej. Nieidealnie. :(

Agniesza witaj i rozgość się:-)
Ja w 33dc miałam 651 bete więc może u Ciebie bliźniaki:tak:
z@t no właśnie o to chodzi:tak: i w szpitalu inaczej patrzą jak widzą u kogo prowadzisz ciąże;-)
Muszę szybciutko to ogarnąć bo potem się na becikowe nie załapie. Co do lacto vaginalu to ja się nie znam.
sealpup ja biorę 2 razy dziennie mniej wiecej w równych odstępach 12h i odkąd biorę to mniej boli mnie brzuch:tak:
Może lepiej że przełożona już wie, prędzej czy później i tak trzeba powiedzieć.

rampampam buldogi francuskie to i moje marzenie:tak: ale troche z@t mnie zmarwtiła z tymi chorobami u tych psiaków:baffled:

.... ze swoim gin to ja mam problem... jak dla mnie super lekarz prowadził mi pierwsza ciąze i byłam zadowolona teraz jak poszłam do niego dowiedziałam sie ze juz nie pracuje w szpitalu tylko prowadzi prywatnie wizyty:no: i co teraz????? płace mu nie mało bo 150 zł za wizyte i jak pójde rodzić to będe niczyją pacjetnka...:szok: ale pasuje mi ten lekarz..... jedyne co to od niego połozna powiedziała ze bedziemy rodzily razem i ze mi pomoze w szpitalu wiec mam tylko ją czy to duzo czy mało nie wiem:confused: jak myslcie powinnam zmienic na lekarza który pracuje w szpitalu?? czy zaufać tej położnej(babka widać ze doświadczona)

Agamaj
beta mega dużaaaa, gratuluję!

ja dziś na zakupach mało nie padłam. pot mnie oblał i słabo się zrobiło. a myślałam, że tylko w telenowelach tak się objawia ciąża ;-)

Agamaj - bHCG to bardzo indywidualna sprawa. lae zawsze jes szansa, że ciąża jest o kilka dni starsza niż przypuszczasz. albo że jest ICH więcej ;-).

sealpup - ja biore 2x1 duphaston. badałam progesteron i był poniżej normy, dlatego biore. no i pewnie profilaktycznie też, bo jestem po poronieniu

moja ciąża jest prawie o 3 tyg młodsza niż wg @. ale u mnei dłuuuugie cykle to standard niestety.
nie wiem czy to m azwiązek z ciązą, ale od kilku dni bolą mnie oczy.albo pora zmienić okulary albo nie wiem o co chodzi.

Witaj.... Aga...:-D miło mi będzie jak będą jeszcze jedne bliźnięta!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D... u mnie okaże się 30 lipca czy nadal są 2 pęcherzyki... a Ty kiedy wizytę masz??

Witam wszystkich :-)
Melduję się na pokładzie marcówek.
Mam termin wg OM na 1 marca, a wg USG na 8 marca. Przyjmuję termin USG za poprawny, bo wiem kiedy w ciążę zaszłam ;-)
To moja trzecia ciąża, zupełnie nieplanowana.
Mam na imię Gosia, jestem mamą 5,5letniego Bartka i niespełna 2letniego Adasia. Teraz liczymy na kobietkę.

Ktoś pytał, czy można lactovaginal w ciąży- można :-)

reklama
Witam wszystkie marcowe mamy :-)
Dołączam się do Was nieśmiało i mam pytanie: Dziś zrobiłam betę i w 34 dc wynosi 11551 :szok: Przeraziłam się czy to nie za dużo... Jak to było u Was dziewczyny? Wizytę u gina mam za tydzień

witaj, u mnie w 30dc było 23279 wiec chyba ok. :)

KasikP nie chcę Cię martwić, ale nie ma już becikowego.. teraz są roczne urlopy
celinka witaj..

Ostatnia edycja:
Do góry