reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Zdjęcie0.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0.jpg
    Zdjęcie0.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 59
Anulka marcowa, super tak pogrzebac w paczkach, czemu by nie przyjąć ;D

Ja na strychu u mojej Mamy mam mnooostwo ubranek dla dziewczynki po mojej chrzesnicy ( ktora jest moja siostra cioteczna i ma teraz 6 lat skonczyc). Mam nawet kilka moich sukienek w idealnym stanie pozostawione na pamiątkę. Zajrzałam tam ostatnio przy okazji, aby zorientować się co jest, wiec mniej wiecej sie orientuje co mozna zabrac :) Chciałabym , aby wyprawka dla dziecka do szpitala była w całości nowa. Te ze strychu rzeczy to sporo jest na wieksze dziecko :) a Wy jaki macie do tego stosunek?:)

Pisałam do Was i mi jak na złość internet padł. Przerzuciłam się na komórkę, ale tu nie lubię pisac :/
Zarunia, też tak mam z zapachami. Nie tylko w sklepie, ale też przy otwieraniu lodówki.

Ja jeszcze nie myślę o imionach ani zakupach, poczekamy z tym trochę przynajmniej aż będziemy znać płeć.

U mnie dzisiaj słabo, bez mdłości za to problem z brzuchem, kupiłam espumisan oby pomógł.

Cześć wszystkim.

Dziś dzień mi minął bez mdłości. Ciekawe jak będzie jutro. Za chwilę muszę wziąć kolejną porcje luteiny.

Jeżeli chodzi o imiona to mamy po kilka wariantów.Mój narzeczony jest pewien,że to będzie chłopak. Zobaczymy czy to przeczucie się sprawdzi ;-)

Kordosia, ją myślę że fajnie mieć takie zaprzyjaźnione mamy, które podrzuca ciuszki. Wiadomo, zę maluchy rosna szybko i dość często okazuje się że ubranka zostają nie ubrane ani razu.

Kordosia, ale fajne zakupy zrobiłaś. :) My już też troszkę podostawaliśmy, ale tak jak piszesz - do szpitala chciałabym nowe. Tego przecież nie jest dużo, można polować na wyprzedażach i w jakichś tańszych sklepach. Słyszałam, że Tesco ma fajne ciuszki dla niemowląt, ale u mnie nie ma takiego dużego Tesco, szkoda.

A, Dziewczyny. Zapisałam się na te warsztaty z Mamo To Ja. :)

Dziewczyny mamy już uprawnienia moderatorskie. Zapoznaję się z panelem i niedługo biorę się do roboty;)
Jeżeli chcecie stworzyć jakiś temat zamknięty, dajcie mi znać.

reklama
No ja np. mam otrzymać drewniane łóżeczko od siostry ciotecznej męża, wiec bardzo sie ucieszylismy z tego zakupu mniej :)
Natalia te rzeczy doslownie po 2,99 a kolorki chyba unisex :) A te warsztaty w Warszawie? Na jakiej zasadzie? są tworzone jakies kilka grup w roznych terminach/ płatne? :)

Patrycja, nie wiem czy to sens robić temat zamknięty w kwestii wózka, ale fajnie gdyby taki temat powstał oddzielnie. Zawsze mozna cos dodac w razie trafienia na idealny wozek, porownywać i mozna wrocic do tematu w zaleznosci od tego kiedy mamy zabrac sie za taki zakup :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry