reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

O właśnie widzę że też mogę moderować:-) temat zamknięty o wózkach? Może oddzielny wątek Ale bez sensu zamykać, to chyba nic poufnego kto co kupuje. Myślę że można by zamknąć ( zrobić jako poufny) nasze brzuszki- fotki które wrzucamy, potem też fotki naszych maluchów

reklama
micela co prawda to prawda z tym lidlem :) jakość jest dobra :) ja ostatnio jak wpadlam do primarka na dział dziecięcy to myslałam, że oszaleję z radości Niemal siłą wyciagali mnie z tego działu :)

Z@t facet mial wiecej godzin w tym tyg-wiecej kasy :) co sie rzadko zdarza a w dodatku dosc blisko I w miare tanio jak na ten wozek to jak nie wziac :) aa I wzielismy mate fisher price edukacyjna za 60zl tez uzywke ale jak nowa. Jestem zadowolona. Z ubrankami sie wstrzymam chyba do poznania plci :)

Zarunia Taak w primarku duzy wybor ale tez trzeba trafic na fajne rzeczy

Micela to fakt ale ja jestem w takiej euforii, że podobało mi się niemal wszystko :) aż strach pomysleć co to będzie jak już się weźmiemy za porządne zakupy dla maluszka :)

Micela, fajnie, duży zakup z głowy! :)

Kordosia, ja zapisałam się w Bydgoszczy, mam najbliżej :)

Co do tematu zamkniętego - fajnie by było zamknąć brzuszki, a potem nasze dzieciaczki. :)

Patrycja, Z@t, Zgadzam się żeby zamknąć temat brzuszkowy. Ewentualnie możemy stworzyć temat gdzie powrzucamy linki do naszych profili facebookowych itp. Pamiętam zę taka propozycja jakiś czas temu padła.

My też będziemy mieli łatwiej na początku. Wózek dostanę od siostry.Jej córka skończyła już roczek także do marca już nie będzie w nim jeździła. Łóżeczko też już jest bo moja mama kupiła jakiś czas temu dla pierwszej wnuczki. Także druga wnuczka lub wnuk skorzysta :-)

Ale żeby nie było tak miło to musimy zrobić remont przed pojawieniem się dzidziusia.

reklama
ja poki co noje sie ruszyc na dzial niemowlecy. rodzina mojego M dopiero jutro sie dowie o Dzidzi i nie chcialam zeby mnie ktos na takim
dziale przylapal ;). a klamac nie umiem wiec poczekam jeszcze troche.
a najchetniej robilabym zakupy ciuszkowe znajac plec.
za to wozek juz bylismy ogladac i jestesmy zdecydowani, ale z zakupem wstrzymamy sie do lonca roku zeby potem gwarancja byla na dluzej. lozeczko upatrzylam sobie w polsce ( tutaj w igole dzieciecy rynek jest bardzo specyficzny) i rodzice M chca je kupic i dostarczyc.
za to wcz caly dzien wgapialam sie w lezaczki i juz tez raczej jestesmy zdecydowani i pewnie w ciagu tygodnia go zamowie, bo chcialabym juz cos miec dla Dzidzi. a tu akurat ani plec ani gwarancja nie ma znaczenia.
z ciuszkow mam zachowane po Filipku 2 body, pajac, spodenki, 2 kaftaniki i skarpetki - bardziej na pamiatke. jakos watpie bym to wykorzystala. moj M urodzil sie bardzo duzy prawie 5kg i 62cm i mnie straszy, ze nasza Dzidzia tez bedzie wielka. ja mam 178 wiec wszystko mozliwe...
ojciec Filipka byl niewysoki i Filipek urodzil sie 3kg i 48cm. z ubran w rozmiarze 56 to mi przez dekolt wypadal a nawet te na 50cm byly spore ;).

Do góry