Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Do zwykłej przychodni to chyba nie ma sensu gina mam w Łabędach więc kawałek nawet nie wiem czy przyjmuje na IP aż się boje myslicie że położna środowiskowa coś mi pomoże?
połóż się i oddychaj sobie spokojnie, tak żeby przy wdechu unosił Ci się brzuszek, a przy wydechu opadał. Nie głaskaj brzucha, ani nie dotykaj, bo to wzmaga skurcze. Jak masz tel to zadzwoń do położnej, może ona Ci coś poradzi
Więc proszę mi wybaczyć jak coś pominę
Pościeli nie mam żadnej mam śpiworki i kocyki
Zgagi nie mam codziennie Ale czasami się zdarzy
Wypłaty jak nie bylo tak nie ma...
Tego monitora nie planuje kupować
Volka ze mnie czasami się śluz leje Ale ostatnio lekarz sprawdzał mi i mówił ze tak ma być i mam się nie martwić
Co do prezentów meble przychodzą w piatek więc nic sobie już nie kupujemy bo za duzo kasy przechulalismy w tym miesiącu...
Seksu jak nie bylo ponad miesiąc tak dalej nie ma u nie wolno nic Wiec czasami inaczej muszę mu dogodzić a sny erotyczne to przez tą abstynecje sama mam
Bar Bra ja w pierwszej ciąży jak miałam klucia tam gdzie piszesz to skracala mi się szyjka. Pojedz może na IP będziesz spokojniejsza . Może to blachostka i klucia są ,bo Grzesiu rośnie ,ale lepiej to sprawdzić.
Barbra nie kombinuj jedź na IP będziesz przynajmniej spokojna, że wszystko w porządku. Ja bym nie czekała jak już tak cały czas jest. Bierz taxi i leć.