reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Do zwykłej przychodni to chyba nie ma sensu gina mam w Łabędach więc kawałek nawet nie wiem czy przyjmuje na IP aż się boje myslicie że położna środowiskowa coś mi pomoże?

połóż się i oddychaj sobie spokojnie, tak żeby przy wdechu unosił Ci się brzuszek, a przy wydechu opadał. Nie głaskaj brzucha, ani nie dotykaj, bo to wzmaga skurcze. Jak masz tel to zadzwoń do położnej, może ona Ci coś poradzi

Alescie naszkrobaly :D

Więc proszę mi wybaczyć jak coś pominę :D
Pościeli nie mam żadnej mam śpiworki i kocyki :D

Zgagi nie mam codziennie Ale czasami się zdarzy :)

Wypłaty jak nie bylo tak nie ma...
Tego monitora nie planuje kupować :)
Volka ze mnie czasami się śluz leje Ale ostatnio lekarz sprawdzał mi i mówił ze tak ma być i mam się nie martwić :)

Co do prezentów :D meble przychodzą w piatek więc nic sobie już nie kupujemy bo za duzo kasy przechulalismy w tym miesiącu...

Seksu jak nie bylo ponad miesiąc tak dalej nie ma u nie wolno nic :) Wiec czasami inaczej muszę mu dogodzić a sny erotyczne to przez tą abstynecje sama mam :D

Agiszonek troszke daleko jak na wigilię :)

Bar Bra ja w pierwszej ciąży jak miałam klucia tam gdzie piszesz to skracala mi się szyjka. Pojedz może na IP będziesz spokojniejsza . Może to blachostka i klucia są ,bo Grzesiu rośnie ,ale lepiej to sprawdzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry