reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar bra ja bym nie czekała... jak to już tak wygląda i tego magnezu nie jadła bo jak coś to pewnie dostaniesz kroplowke żeby to zatrzymać

Mnie tak kulo między ciii***a a brzuchem i to był objaw skracania się szyjki... tak lekarz powiedzial

Dzisiaj u teściowej :) siedzialam sobie na kanapie i wbijalam foremki w ciasto :D

Załączniki

• 1450286372879.jpg
    1450286372879.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 66
BarBra jedz! Ja też tak.zwlekalam. rozmawialam z moim gin z lublina. Uspokoil mnie. Mowi że jak sie szyjkanie skraaca to nie ma zzagrożenia wcześniejszym porodem. I żebyś tu jeszcze dwa dni posiedziala i poszla do domu a jak sie coś będzie działo to do Lublina na oddział. Spoko....mam lepszy humor :-) i pamiętajcie nie dotykajcie brzucha! !! Glaskanie, dotykanie i masowanie może pobudzić skurcze

Volka ja właśnie wyszłam z sypialni gdzie leży w naszym łóżku Zuzka. Mam nadzieję, że szybko zaśnie chociaż już słyszę że coś kombinuje:/

Barbra mam nadzieję, że pojechałas na izbę przyjęć... nie powinnaś mieć regularnych skurczy!

reklama
Miałam rację, że moje dziecko będzie kombinować ze spaniem... bo ona chce ze mną zasnąć:/ a ja muszę się przygotować na jutro na uczelnie:( No trudno. Zawsze zasypia sama tylko jak M jest poza domem to zasypia ze mną i się nauczyła:/

Co do prezentów to nie wiem jak to będzie w tym roku :/ M przyjeżdża tylko na niedzielę:(
Dla Zuzki mamy domek z lidla dla lalek z mebelkami. Tylko lalek brak hihi i dzisiaj jej kupiłam książkę opowiadania Barbie czy cosik w tym stylu. Od mojej mamy dostanie crocsy i tablice korkowa i muszę poszukać jeszcze czegoś kreatywnego bo Zuzka uwielbia takie rzeczy. A od teściów i szwagrow jeszcze nic jej nie wymyśliłam:/ no i nie wiem co z prezentem od mojego ojca. Miał wysłać paczkę ale narazie cisza :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry