reklama

Marcowe mamy 2016

Bar wiesz że wszystkie jak jeden mąż jesteśmy tu z Tobą. Dziewczyny które chodzą na szkole rodzenia pewnie podzielą się z Tobą wiadomościami. A Grześ miał dość domu nudziło mu się tylko z Tobą być więc chciał nieco odmiany.

reklama
Isia to kiedy u mnie robisz?
A poważnie mówiąc to miałam właśnie ekspresowe sprzątanie. Mój syn umówił się z kolegą. byli u mojej mamy. Ale miała ich dość oni się nudzili i wymyślili iść do nas. Nie dość że olalam dziś sprzątanie i Sajgon był w domu to jeszcze mama tego kolegi to taka perfekcyjna pani domu. Jak zerwalismy się z mężem biegiem do sprzątania. Nawet łazienka biegiem umyta. Koleżanka dzwoni a ja spokojnie możesz przyjechać a w domu jak w filmie biegiem latamy i na moment mąż odkurzacz wyłączył że niby spoko u nas luz . hi hi

Barbra i Lewusek grunt to dobre wiadomosci. Ja w pracy nie mam co robic to sobie kimam. Byle do 19.20 i do domku. Mi cos dzisiaj niedobrze, ale to moze po szczepieniu. A Artutr po zebrach mi daje.

Bar Bra to właśnie ta moja kuzynką o której też wczoraj pisałam też dzisiaj była na wizycie i ma 13 mm już szyjkę. Nic jej nie będą zakladać, po świętach 28 12 ma już się na oddział polozyć. No ale jest 6 tygodni dalej niż my... I rygorystyczne przestrzega leżenia, mąż mama i tato ją pilnują bo razem mieszkają:-) :)
Fani to ale miała koncert! Już się nie mogę doczekać jak nasze fasolki będą nam robić występy. :tak: Może Natek odziedziczy głos po mamusi? Teraz mu śpiewam często i chyba mu się podoba:-) :)

Podziwiam ze jeszcze pracujesz.Ja od poczatku w domku tyle ze prace mialam w chlodni wiec sam pracodawca zakazal pracy . Teraz mnie czasem ciezko dom ogarnac czy samej na zakupy isc .Ta ciaze znosze najgorzej ale w koncu bedzie chlopczyk wiec jakas odmiana :)

BarBra :) super, ze sie odezwałas! Czy Ty kochana specjalnie wybrałaś Bytom, żebym Cie nie odwiedziła w Katowicach hihi A ja juz sie zastanawiałam jakie czekoladki zabrac do Ciebie w odwiedziny :)

Lewusek ja tą ciaze tez zńosze gorzej.... Ale w końcu jestem starsza o 6 Lat, i juz mam 20 kg wiecej... :/ Powiem Wam, ze mam koleżankę w 31 tyg i ta to śmiga jak szalona. W ogole super wyglada, ma tylko mały brzuszek i tyle. A ja jak taki pingwin chodzę na boki i sie kołysze. W dodatku po takim sprzątaniu jak dzisiaj mam sie cieżko poruszyć, wstać z łóżka... Oj bedzie dieta na wiosnę hihi :/

reklama
Fanti, te ekspresowe sprzatańia sa najlepsze hihi ja moge miec kurz, czy brudne podłogi ale nie cierpię miec rozwalonych wszędzie rzeczy... Bo wtedy sprzątanie zajmuje dwa razy dłużej :/
Co do pogody Fanti to rzeczywiście ciepełko dzisiaj jest. Nawet w piecu centralnym tylko raz byłam dołożyć, od razu jak rozpalilam i dopiero rańo rozpale zńowu. Bo w domku cieplutko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry