reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Straszył przedwczesnym bo miałam skurcze za często ale jest lepiej :)
Czekam na obchód dam znać jak tam po :)
Mnie bolala wcześniej kość ogonowa teraz jest już ok :)
Dacie radę dziewczynki moje silne :)

Dzien dobry marcoweczki! Jak sie dzis czujecie? Jakie macie plany na weekend? :)

Macie jakis pomysl to ciekawy, dobry obiad? Tyle msc codziennego gotowania doprowadzily u mnie do braku pomyslu :(

Piekna pogoda i cieplutko wiec zabieram sie z najdrozszym za mycie okien! [emoji16]

Bar, czekamy na wiesci :)
Agiszonek- a Ty jak tam? :)

Fanti- ja dalej przezywam Twojego torta... [emoji22] dzis juz chyba cos upichce!

Macica lekko napięta 2 cm nad pępkiem w pochwie ok szyjka się nie obniża dostaje magnez i nadal dufaston czekam na badania i jak się zwolni miejsce to ide na patologię ciazy

Witam :) myśmy dopiero wstali mój idzie na 14 wiec będę cały dzien sama w domu jako ze nie mam żadnych konkretnych planów to będę leżała cały dzien pewnie :D

Piękna pogoda słoneczko świeci!!
Musimy podjechać na drobne zakupy nie chce mi się ubierać :P

Bar jak szyjka się nie obniża to dobrze :)

Ja juz nie pamietam jak slonce wyglada. U nas od dawna codziennie szaro buro :/. Ja ide schody myc. Moj dzisiaj planuje okna pomyc a po poludniu choinke ubieramy z dziecmi. Na obiad tylko pierogo dzis :p.

No to my wlasnie choinke juz ubralismy. A pies chce bombki zdejmowac. I trzeba zabrac sie za dslsze sprzatanie. Fanti tak to już jest, że w święta przypominamy sobie tych którzy odeszli. Trzeba sie pogodzić i żyć dalej dla naszych robaczkow!!
Ja znałam tylko 1 babcię. , która odeszła 9 lat temu, 1 dziadka straciłam jak miałam 1.5 roczku więc nie pamiętam a pozostałych nawet nie poznałam. :(
Ale mamy teraz swoje rodziny wiec sie radujmy.
barbra jesteś pod dobra opieka, byle Grzesiowi sie za bardzo nie spieszylo.
Moja corcia w wakacje byla na 1 tydz u dziadkow, ale samej chyba na kolonie bym nie puściła.
Isiz my mamy kominek wiec wiem jak sie kurzy, no niestety cos za cos.
A moj brzusio ma 111 cm .
chcialam wyslac fotki ale z jakiegoś powodu nie moge:(

Załączniki

• 14505237418081860084845.jpg
    14505237418081860084845.jpg
    954 KB · Wyświetleń: 61
U nas dziś też dzień sprzątania. Skoro wczoraj było mega wszystko na szybcika zrobione to dziś pora na pościel (a u mnie bezwzględnie musi się wietrzyć na dworze) okna i drzwi wszystkie. Byłam w szoku jak się mąż uwijał. Zahaczył jeszcze o żyrandol i wszystkie kaloryfery. A teraz kawę pijemy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry