reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ale z was chudzinki dziewczyny, ja sie zmierzylam i mam 97, czuje sie jak beczka. A niby to niewiele wiecej niz mialam przed ciążą, bo jak widzialam na miarce mniej niz 78 to bylam szczesliwa. :sorry: na wage oszustkę nawet nie staję ;)

Barbra trzymaj sie w tym szpitalu. Oczywiście ten szpital to tylko zapobiegawczo, Grzesia bedziesz witac dopiero w marcu :tak:

Fanti ja co roku żałuję ze nie ma juz jednej babci, ona jakos scalala tą rodzinę, lubilam jak sie wszyscy zjezdzali, bylo tak cieplo, wesolo. A to juz prawie 10 lat minelo, drogi sie porozchodzily, zamiast usiasc razem to kazdy ma "swoje" rodziny, coz zrobic, takie zycie, trzeba zyc dalej i robic wszystko zeby nasze dzieci mialy dobre wspomnienia ze swiat

Bursztynek u mnie taki brak weny z obiadem ze chyba zaraz wyciagne rodzinke do baru mlecznego na leniwe :sorry:

Sarna super choinka, a jaka modelka prezentujaca ;) moja dzis ubierala choinke u dziadkow,to powiesila 3 aniolki kolo siebie i tak mialy wisiec bo byla awantura hehe

U mnie okna juz tydzien się myją, taki kazdy ma zapal ;)

U nas w tym roku tez ciezkie swieta... w czerwcu zginal brat mojego meza-byl chrzestnym Kubusia. Teraz jeszcze sie wszyscy jakos trzymaja, ale wiem ze w swieta bedzie bardzo ciezko:(

A dzisiejszy dzien spedzamy u lekarza:/ Synus ma zapalenie oskrzeli, nic nie pomaga:( i juz ponad 2 godz w kolejce a konca jeszcze nie widac:(

Kubusiowa współczucia :(
Ja czekam na męża z obiadkiem bo zupka ok ale obiad ryż z jabłkiem więc blee :p powiem wam że ordynator jest super złoty człowiek od razu człowiekowi lepiej :)

Dzień dobry : ) u nas pobudka o 6 rano... 6 20 już byłam z Zuzka w aucie i jechalysmy na giełdę kwiatowa po znicze, wkłady do zniczy i coś na grobek dla naszego Aniołka... myślałam, że o 6 będą tam luzy, jeszcze wolne miejsca parkingowe... a tam tłumy:/ czekalysmy chyba z 15 minut na miejsce i dobrze że tak dobrze parkuje tyłem bo inaczej nie dałabym rady... przodem gorzej mi się parkuje hihi
Oczywiście kupiłam tylko znicze i wkłady bo na grób same sztuczne, takie targowe rzeczy były. Potem na targ po owoce, potem po zakupy na jutro i na dzisiaj... do auchan żeby Zuzka kupiła sobie coś za swoje pieniądze- wybrała zestaw koralików... bez komentarza ;)
I do domu na obiadek : ) miałyśmy ziemniaki, fasolka szparagowa i jajko sadzone... a na jutro tradycyjnie szybkie kotlety.
Po obiedzie poszlysmy z Zuzka spać. Ja już wstalam ale moje dziecko jeszcze śpi : )
Dobrze, że wieczorem M już wraca!!!!

Barbra mam nadzieję, że obiadek od męża Ci smakował :) jak tam Twoja sąsiadka? Dobrze, że u Ciebie już lepiej!

KubusiowaMama zdrowia dla syna!!!

Fanti przyślij swojego męża do mnie też! Wietrzysz pościel... kurcze ja tylko wiosna i latem... chyba muszę wziąć z Ciebie przykład! Ja za to mam schize i zmieniam pościel co tydzień a ręczniki dajemy do prania po każdej kąpieli... jakoś tak się nauczyłam... W dodatku Zuzka śpi codziennie w innej piżamie.... ja koszule nocna zmieniam co drugi dzień... mam w domu dwie suszarki viledy a pod choinkę od szwagrow chce jeszcze jedną hihi

Isia nic byś nie miała pożytku z mojego męża. on się tak ożywia raz na kwartał. Dziś był mój szczęśliwy dzień to korzystam.:P
Ja pościel cały rok na ogród daje jeśli tylko nie jest wilgotne powietrze. Zmieniam co 2-3 tygodnie. A jaki zapach jak taka wywietszona albo po mrozie . Ręczniki często zmieniam kilka razy w tygodniu a po kąpieli każdy ma swój i też często w pralce ląduje. Piżamy moja i młodego co 2 noce zmiana . tatuś nie lubi piżam więc w bokserkach śpi. Mam zawsze dużo prania a w bloku suszenie nie takie proste. Jak w suszarni mało miejsca to do mamy na strych wożę.

Bar bra widze, ze juz masz lepszy humor, same dobre informacje przynosisz takze teraz juz bedzie tylko lepiej :)

U nas dzis strasznie leniwy dzien, mielismy robic porzadki ale na razie zwatpilismy. Za oknem szaro buro tez zapomnialam jak wyglada slonce. Przyszla mi kolyska w sumie nie kolyska tylko mini lozeczko, materacyk i ochraniacz wiec zaraz wstawie fotke. Takie cudenko ze sama bym mogla spac w srodku :D

Tydzien temu obwod byl 79 cm a dzis mam obwod 83 cm - 26t 3d. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry