reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti ja tez mam problemy z poruszaniem w samochodzie, ale jakos daje radę nie mam wyjscia. A Ty masz mozliwosc odpuszczenia sobie jazdy samochodem?
Barbra powiedz sasiadce ze trzymamy za nia i za maleństwo kciuki.
Nailie dziekuje. Nie ma jak to nasze slodkie modelki.
a z aniolkami mala ma rację i niech nie wchodza jej w droge.
Mloda dobre to bylo. Ja gdybym byla bardzo spragniona, pewnie tez bym poszla ;)
violka ślicznie i świątecznie
bursztynek super kuchnia i zajefajna lodowka!!
Kotek wpasowal sie super!!!

reklama
1450565009738.jpg

A to dla Ciebie Fanti christmas pudding :)

Załączniki

• 1450565009738.jpg
    1450565009738.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 178
Sarna- kuchnia jest Cocosh choc znajac jej gust moze zrobic tez u mnie [emoji16]

Wianki poszly wszystkie co ostatnio wyslalam i dodatkowo:

ImageUploadedByForum BabyBoom1450570972.030421.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1450570988.015344.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1450571004.233274.jpg

Cien- skore mam mocno nawilzona i natluszczona, ale chyba w tej kwestii Fanti ma racje. To raczej warstwa podskorna nie nadaza... Ale co sie dziwic. W 9 tc moj obwod brzuszka wynosil zaledwie 58 cm a teraz.... 104!!!! Dopiero teraz zmierzylam.... Szok! Cos bede musiala pomyslec. Najpierw zapytam gin a jak nie pomoze to chyba wowczas sie do dermatologa udam.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450570972.030421.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450570972.030421.jpg
    114,7 KB · Wyświetleń: 155
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1450570988.015344.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450570988.015344.jpg
    131,5 KB · Wyświetleń: 162
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1450571004.233274.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450571004.233274.jpg
    101,3 KB · Wyświetleń: 152
Dzień dobry :) u nas już pobudka była przed 5 rano... od razu widać, że M wrócił do domu hihi i szykowal się do kościoła więc obudził mnie i Bartka ;) szaleje chłopak na całego...
Wczoraj był ciężki wieczór, Zuzka poszła spać po 23 godz... W ogóle nie była spiaca :/ a potem już zaczęła kombinować na wszystkie strony...
Prezent mamy ustalony tylko dla mojej mamy bo ją najbardziej znamy i z nią mamy kontakt teraz największy... teściow nie widziałam dwa miesiące i nie wiem co potrzebują a bracia mojego pracują razem z nim i ma ich serdecznie dosyć... są strasznie zmierzli, nic im nie pasuje i najgorsze jest to, że będą starymi kawalerami przez całe życie bo nie mają znajomych, przyjaciół itd itp i robią się nie wiadomo jak wyniosli... a tak naprawdę to słoma im z butów wystaje. Jak jadą na budowę to żaden hotel im nie pasuje, wszędzie tylko wielkie ***** i syf jest... meble stare, łazienka niefajna, jedzenie niedobre... a sami mieszkają razem w mieszkaniu po tesciach w którym są meble i tapety z lat 80 tych... i jeszcze takie stare kontakty... kojarzycie jakie?
Macie jakieś pomysły co można im kupić? Bo ja naprawdę nie mam pomysłu :(
No i coś dla Zuzki...

Fanti a wczoraj to chyba za bardzo się wyspalam i nie kojarzyłam faktów hihi
Bursztynek piękne te Twoje wianki : )

Barbra jak noc u Ciebie minęła?

Sarna 80 piękny pudding <3

Bursztynek Ty tak serio serio sama robisz te wianki? !!!! Są śliczne!!!! Ja to jakaś kaleka jestem w takie razie. Mi to tylko kupowanie dobrze idzie - ku rozpaczy męża.
Za ile sprzedajesz takie wianuszki? Mi się najbardziej ten z reniferem podoba. Lubię takie dodatki.

Przed ciążą miałam tak jak Ty w talii 60cm a teraz to boję się centymetra i wag.
Gadałam z koleżanką w zeszłym tygodniu, która pracowała ze mną w 2 firmach i urodziła 2 lata temu. Przytyła 20 kg do 39 tygodnia. Urodziła w 42 i miała już 25. Figurę miała świetną bo pracowała kiedyś jako modelka. w 3 miesiące ważyła tyle co przed ciążą. Pocieszyła mnie. Jest nadzieja dla mnie wielorybka.

Noc spokojna sąsiadka ok my także :)
Fanti nie ma co ja mało z nią gadam dużo spimy dlatego tak mało się udzielam wybaczcie :)
Zdjęcia to może jutro jak mąż będzie bo dziś teściowie ale wczoraj nagraliśmy jak Grześ szaleje to też wrzuce :)

Mnie nic nie boli jakoś (chyba że cały dzień spędzę na bieganiu i srzątaniu) ale brzuchol już przeszkadza strasznie.

Zapominam o nim często np. w sklepach jak chce się między ludźmi przecisnąć i nagle zonk - taranuje Pana co sobie masło wybiera. :) Ciężko buty ubrać i chodzę też trochę jak kaczuszka bo mi się ciężar ciała jakoś dziwnie rozkłada. nie chcę nawet myśleć ile on jeszcze urośnie w te 2 miesiące.
A mąż już mnie na następne namawia - jaaaassssne. :P

Wczoraj z 5 wyskoczył i mówił na poważnie taki zaaferowany, że jak będzie 5 to dopiero będę miała roboty. Mało się nie przewróciłam na parkingu i powiedziałam że jedyna opcja z 5 to będzie jak w następnej ciąży będą 4 raczki.

Aleee o tym mnie też koleżanka uprzedziła. Jej mąż też jeszcze w ciąży chciał następne a jak się Amelka po 3 miesiącach rozdarła ( i jej tak zostało) to przestał namawiać :)

Cocosh my zawsze chcieliśmy jedna dziewczynkę :) a potem z uporem walczyliśmy o drugie dziecko...
Chociaż jakbym teraz była z bliźniakami w ciąży to M by oszalał z radości ale świadomie na trzecie dziecko się raczej nie zdecydujemy hihi

reklama
Cocosh no ja z waga podobnie chyba do Ciebie. Choc ostatnio juz sie troszke uspokoilo. Zuza wielgachna i nie mam juz tyle miejsca na posilki. Choc dalej sporo wcinam moim zdaniem. (Sniadanie + herbata, owoc, zupa, 2danie + swiezy sok, ciacho + kakao, kolacja + mleko lub woda). W nocy dalej sie budze wiec wowczas podjadam cos lekkiego- schabowych o 3 tak jak wczesniej juz nie robie [emoji5]️ ostatnio samta brzoskwinie w syropie z puchy bo kupilismy cala zgrzewke [emoji16] a przytylam 18 kg jak dotad- mimo wszystko najbardziej widac po brzuchu- wczesniej skladalam sie z samej skory i kosci i za nic w swiecie nie moglam przytyc. Choc musze przyznac ze mam na czym siedziec [emoji16]

Co do wiankow. Choineczki (juz ze swiatelkami) 60 zl, wianki na wiklinie 45-50 zl, a wianki na igliwie (sztucznym i prawdziwym) to w zaleznosci od rozmiaru ale od 65 zl w gore. Robie tez girlandy nad kominek lub okno:) i po swietach bede robic wianki komunijne bo pozniej nie bedzie jak ;)

Bar- super, ze sie lepiej czujecie z sasiadka. Czekamy z niecierpliwoscia na zdj:) jak tam szpitalne niedzielne posilki? [emoji6]

Cocosh- 5 to niezla gromadka! Ale skoro macie juz dom to teraz trzeba go wypelnic "miloscia" [emoji7] Mimo wszystko maz szalony!!!

Co do prezentow dla dwoch panow- do jakiej kwoty? I co robia w wolnym czasie? Pracuja na budowie tak?

Isia- a jak Zuza idzie tak pozno spac to nie wstaje pozniej niz zwykle? Moze rano korzystaj z czasu dla siebie?
A co do jej nocnych szalenstw to u dzieci zazwyczaj emocje nie daja spac- a tu okres przedswiateczny [emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry