Nio

witam sie po zakupach....
Bursztynek co do prezentu rózgi trafiłaś jak znalazł...

normalńie nawet M powiedział, ze to dla ńich idealny prezent.
Cocosh, Fanti te lusterka to tez idealny dla nich prezent

M ma trzech braci, jeden starszy od M mieszka w Szkocji z żona i synem, potem jest M i tych dwoch młodszych którzy u nas pracują... I powiem Wam, ze to jest niemożliwe jak oni sie różnią miedzy soba... Dwoch starszych jest normalnych a ta dwójka młodsza to jakaś masakra. Zero zaradności w życiu ehhhh nie chce mi sie nawet denerwować na ich temat
Fanti masz racje z tym wybrzydzaniem... Ja im zawsze mowię, ze mogą isc gdzie indziej jak jest im zle. A oni nas straszą, ze poszukają innej roboty... Proszę bardzo bo ja jestem jak najbardziej za tym!!!
Asienkaa bo ja chyba cosik przeoczyłam... I nie wiem za bardzo o co chodzi... Ale wiesz co? To dorośli mają niepełnosprawność za cos innego, dzieci nie zwracają na to w ogole uwagi... Tak samo jak ma kolor skory czy rasę

jak rodzice bedą mądrze postępować to nikt nie bedzie oceniał Twojego dziecka przez pryzmat rączki
A poza tym to 30 min temu wróciliśmy z tych zakupów... Teściowej, teściowi i jednemu bratu książki a temu drugiemu duży kubek... Dla Zuzki mamy doh vinci od teściów, jeszcze cos od ojca mojego muszę kupic w tym tyg... Ale to chyba bedą jakieś rzeczy twórczo plastyczne

no i dla mojej mamy szklanki... M powiedział, ze chce perfum wiec muszę zadzwonić do koleżanki ktora pracuje w sephora czy ma jakis rabat jeszcze

a ja chce wyprawkę dla dziecka bo tak naprawdę ja wszystko mam