Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Noooo Fanti aż w szoku jestem Bardzo Ci dziekuję za te miłe słowa.
Fajnie że możemy pogadać normalnie o wszytskim i się nie obrażamy ani nie wyzywamy jak to w internecie często bywa
Co do wkładania w usta to myślę, że mój mąż by się z Tobą całkowicie zgodził
Cocosh tak działa słowo pisane, nie zawsze zostanie zrozumiana nasza intencja i sens wypowiedzi
Zamknijmy już ten temat
Graliśmy ze znajomymi w weekend w kalambury rysowane. Masakra jakaś! na początku było miło i ok potem wszyscy zaczęli sobie skakać do gardeł i kłócić się między sobą w grupach- kobiety na mężczyzn i doszło też do między grupowych kłótni kobiety z kobietami faceci mięli niezły ubaw mi buzowały hormony, że to takie oczywiste hasła a one nie potrafią tego odgadnąć wszyscy prócz mnie pili na drugi dzień wszyscy się śmiali, że tak poważnie podeszliśmy do zabawy
A widziała któraś film Romana Polańskiego "Rzeź" bo tak mi jakoś na myśl przyszedł po też naszej wymianie zdań ;D ps. polecam, tylko nie za głośno, bo Was główka rozboli
Ale piszecie
Ja tydzień zaczełam nerwowo.... ale nie jest to temat na ogólnodostepne forum....
Zaliczyłam tez szpital, a jutro kolejni lekarze z synem i ważne decyzje...
Jak to mówią jaki poniedziałek taki cały tydzień... oooj to ten tydzień bedzie ciężki
Ja kupilam dużo ciuchow od pewnej babki więc je na pewno wypiore potem mam część nowych a część z lumpka ale wszystkie będę prala nawet te nowe bo mam ich mało a po drugie to takie ekscytujące potem to pracować i składać
Pojadlam zurku tzn pojedlismy był pyszny teraz chwilą odpoczynku i kolejna porcja w oczekiwaniu na męża
nie strasz serduszko ... jeszcze jeden taki dzień a wyjde z siebie i stane obok ... a raczej się tam położe chociaz na chwilke ... ale teraz to juz musze wytrzymac chociaz do 22 bo jak teraz zasne to znow nocy nie przespie i kolejny dzień na straty ... ale przynajmniej udało mi sie dzis buty wymienic ... bo teraz mam rozmiar stopy wiekszy o caly nr i zawsze zamawiałam z tej firmy 38 a nagle nie moge sie w nie wcisnąc ja barbra mam dzis kotleciki z piersi kurczaka ziemiaczki i mizerie ... moje kochanie juz wrócilo to za jakas godzinke zjem obiadek
Kamila ja juz poprostu na pewne sprawy nie mam sił, tylko siąśc i płakac... choc to też nie pomoże....
ja też siedze "na siłe" bo sie boje że znów w nocy spac nie bede... a oczy mi sie same zamykaja...
Niestety nie wiem o co chodzi serduszko zapewne to powazniejsze sprawy niż moje niewyspanie ... ja dzis ryczalam ... pomóc nie pomogło ... ale licze na to że jutro będzie lepiej 3mam kciuki również i za Ciebie
Kamila tak jak pisałam, pewnych tematów nie porusza sie na ogólnodostępnym forum....
a uwierz mi że ja bym bardzo chciała żeby to było niewyspanie ....