reklama

Marcowe mamy 2016

Ja tez mam teraz zrobić przeciwciała mimo że grupa A rh+.
Bursztynek to będziesz miała te same mebelki co ja[emoji5]ja mam właśnie ściany na przemian pudrowy róż i jasny szary z Becker. Jutro cykne fotke to ci pokaże.
Fanti nie smuc się może maluch pokaże się na 3 d?ja dziś pierwszy raz widziałam dokładnie ze to dziewczynka,wcześniej wierzyłam ginowi na słowo

Kupilismy wlasnie probki tej firmy- light grey i powder pink(chyba jednak za jasny).
Z checia zerkne na Twoje zdj, dzieki [emoji5]️

Bursztynek ja bym ściany białe i szare zrobiła. Dla mnie różowe, nawet jasne to już przegięcie. Roz widzę tylko w dodatkach. Ale ja anty różowa jestem, nie cierpię tego koloru.

Taki byl pierwotny plan- jedna sciana szara w biale kropki reszta biala. Jednakze, to
jest pokoj z duza iloscia skosow, ktore w tym przypadku tez by byly biale. Na dodatek praktycznie biale meble... Cos chyba nie za bardzo :p

reklama
Serduszko. Ciezko mi sobie wyobrazic co czujesz, przezywasz. Mam nadzieje, zd dalej bedziesz tak silna jak jestes. A trzymam kciuki tym razem za synka, by dzielnie walczyl i za polska sluzbe zdrowia (ktora kazdego jest w stanie wykonczyc) by w koncu ktos ja poskromil i ogarnal ten cyrk...

Agiszonek super zdjęcie pasuje Ci brzuszek, wyglądasz tak swierzo i kwitnąco ja nie nawidze swojego ciała w ciąży i jak patrzę w lustro to aż mi niedobrze dlatego nawet nie chce mieć takiej pamiątki uwiecznionej jak wyglądam jak wieloryb

Bursztynek a mi by do tego pasowały ściany w kolorze mięty albo takiego błękitu ( jak ktoś ogłada m jak miłość to Kinga w kuchni ma takie niebieskie naczynia- uwielbiam ten kolor)

Serduszko to chyba najgorsze co może być jak dziecko choruje, ja jak tylko w telewizji widzę jak dzieciom krzywda sie dzieje to płacze jak bóbr co dopiero jak by moje dziecko miało coś takiego przeżywać,

Kubusiowi a moja siostra tez mieszka w Norwegii i robiła poziom glukozy tylko z krwi

Młoda ja akurat czytalam to siedząc na kibelku hehe wpadlam w wir śmiechu mój się zadziwił nie umialam wstać z kibelka a jak wstalam i doszlam do sypialni to dalam mojemu do przeczytania a ja dalej śmiech z płaczem :) teraz mogę spokojnie iść spać :)

U mnie znowu bezsenność od godziny... a wcześniej budziłam się kilka/kilkanaście razy bez sensu to jest totalnie

Clodi, doskonale rozumiem Cie co czujesz dla mnie moje ciało w ciąży to też porażka i wyglądam jak wieloryb/hipopotam moja mama jest bardzo otyła i jak pomyślę, że jej musi być jeszcze gorzej niż mnie to porażka jakąś przecież jest

Fanti u mnie na usg też nic nie wyszło... i nigdy płci nie widać było! Tylko lekarka raz na drugim prenatalnym widziała, że to chłopak...
Dzisiaj mam wizytę u mojej lekarki po godz 16, zobaczymy co mi powie w sprawie tej główki

Napisałam maila o przedłużenie semestru zimowego do końca semestru letniego do dziekanatu. Ale do części egzaminów podejdę. Żeby nie zostawiać wszystkiego na drugi semestr... i tym sposobem jeden mam już w piątek ale jakoś go olewam. Byle by dostać 3... i to zaliczyć ☺ nie chce się stresować i spinac w jakiś sposób

Witam sie i ja ...zasnelam kolo 1 i o 5 pobudka .Masakra jakas .Pieklo mnie w klatce piersiowej ,przypuszczam ze to zgaga.Mam to badanie dzis Tsh t3 i t4 musze byc na czczo czy nie ? Bo kurcze niewiem jak dojde:(
Fanti Ty kochana pewnie wiesz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry