Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze nie wiedziałam że grzybica może przebiegać bezobjawowo
Co do bólu głowy to może być, że dziecko uciska nerwy. Moja koleżanka około połówki ciąży wylądowała na patologii z mega zawrotami głowy, musiała chodzić przy ścianie żeby nie stracić równowagi i nie upaść, dziesiątki badań, konsultacji i ostatecznie wyszło że musi być to ucisk na nerw.

dziś o 10:00 zmusiłam się do zwleczenia z łóżka. Bałam się, że jak już będę na L4 to i tak spania nie będę miała bo chłopaki budzą się po 6, a ja razem z nimi. A wyszło że całkiem sprawnie wychodzi mi ponowne zasypianie 
Gratuluję udanych wizyt i czekam na kolejne dobre wieści.
Ja dzisiaj też po awaryjnej wizycie u gina bo brzuch mi się opuścił i mocno i często napinał przez ostatnie dni. Szyjka na szczęście długa ale trochę rozpulchniona. Dostałam luteinę i aspargin i nakaz zalegania w łóżku. Do tego podwojenie dawki żelaza bo wyniki morfologii słabe.
Mały waży 2100![]()