reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti sorki ale uśmiałam się z twego opisu lekarki. Jak można pupcię z głową pomylić. Albo macie kijowe usg albo twoja lekarz to ślepy konował. Cocosh jak echo malutkiej?

A co do USG ... dziewczyny macie je robione co wizyte ? i widzicie swoje maluszki ? Ja co miesiac jestem u ginka, mam USG ale mi nie pokazuje monitora ani wydruków nie robi :( małego widziałam ostatnio na 3D w połowie ciazy ;( a nie pójdę prywatnie tylko po to by sie na synka popatrzec :(

Ten lekarz już nie wchodzi w grę bo raz że to koniec ciąży prawie a dwa że to w innym mieście dość daleko. Poza tym to jest prywatna klinika i każda wizyta jak dziś na poczekalni słyszałam kosztuje 250zł. Ale doktor super facet. Tak przyjaźnie mówił do nas, wszystko tłumaczył, mąż dużo z nim rozmawiał bez chwili niecierpliwienia odpowiadał.
Poza tym tam poród tylko prywatnie.
Cdn

Tylko muszę uważać żeby znowu biegunki nie dostać bo znowu się umecze i schudne :(
Na razie jest ok tfu tfu oby tak dalej:) a i dzięki nie pamiętam komu żebym kupiła osłonowe nie pomyslalam wcześniej o tym :)

Ten lekarz już nie wchodzi w grę bo raz że to koniec ciąży prawie a dwa że to w innym mieście dość daleko. Poza tym to jest prywatna klinika i każda wizyta jak dziś na poczekalni słyszałam kosztuje 250zł. Ale doktor super facet. Tak przyjaźnie mówił do nas, wszystko tłumaczył, mąż dużo z nim rozmawiał bez chwili niecierpliwienia odpowiadał.
Poza tym tam poród tylko prywatnie.
Cdn
czyli w żadnym państwowym nie pracuje? Lipa :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry