reklama

Marcowe mamy 2016

Witam mamusie ;)
Ja wczoraj sie meczylam z bolem nie obydwoch nog,a jednej,lewej nogi :( Niby po poludniu bylo ok ale na wieczor znowu masakra,wytzrymac nie szlo.A jak szlam spac to wogole masakra,tetno szalalo.noga cholernie bolala... :( Musialam koc podlozyc pod noge a i tak pol nocy nie spalam :( Dzis na razie ok,az sie boje ze jakas zakrzepica ( moja mama ma). Jak sie powtorzy bol to musze chyba isc,tylko pytanie gdzie,do szpitala czy do rodzinnego ?Ginekolog dopiero w srode :(

Rano masakra,auto nie odpalilo,akumulator sie wyladowal,na autobus,a wszedzie szklanka na chodnikach i ulicach.Z przedszkola szlam chyba dwa razy dluzej,uwazalam strasznie zeby sie nie wyp**lic na tym lodzie.
I zgaga mnie meczy.Skurcze tez dzis czesciej mialam ale nie az tak zle.

Nie wspomne ze mialam taka "chcice" wczoraj ze myslalam ze wyjde z siebie :-D Maz na tym tylko skorzystal :-) :)

reklama
Ja tez nie mam usg na kazdej wizycie,chyba 2 razy nie mialam.A tak to usg dokladne,dwa razy wydruk mialam i raz na 1 prenatalnym,na 2 tez nie mialam.

Ciesze sie ze wizyty wyszly ok :)

Bar Bra wspolczuje tych biegunek ,ja tez mam czasem tak ze ide 3/4 razy na dzien ale normalnie i tez to jest meczace.Nie wspomne o wiecznym chodzeniu sikac :(

Mloda Mama przesrane masz z ta wyplata,ja juz bym sie dawno wkurzyla .

Na razie jest ok banany bardzo mi pomogły :)
Asienka nie bądź zła ale już wcześniej zdecydowałam o przekazaniu 1℅ na organizację z Gliwic bezpieczna lapa TOZ na zwierzątka ostatnio niestety przez nas ludzi bardzo dużo straciło dom i zostało porzuconych i skrzywdzonych :(

Ja co wizytę mam usg i zdjęcia a też chodze na NFZ tylko to przez znajoma mam zalatwionego lekarza teraz już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć mojego maluszka w szpitalu mi go nie pokazali ani razu :(

Fanti, ja juz kiedyś Ci mówiłam żebyś zmieniła ginekologa. Dziś potwierdziło sie tylko z jakim patałachem miałaś odczynienia. Główkę z pupa pomylić?! Położne palpacyjnie przez brzuch Ci wskażą jak dokładnie ułożone jest dziecko. Tak ze żal, naprawdę.. Trzymamy teraz kciuki żeby Bronek się juz nie obrócił i poczekał grzecznie na CC :)
A do tej lekarki to bym teraz poszła, rzuciła opis z badania w twarz i kazała się wpisać na planowa cesarkę..

reklama
Asiu ale wierze że dużo osób się zdecyduje :)
Fanti masakra z ta lekarka serio kuzynka co jest położna ale na razie nie pracuje bo to ta co urodziła 13 to właśnie przed swoim porodem mnie odwiedziła i wymacala mi brzuch mówiąc gdzie co jest ( na dole glowka kręgosłup i pupka) i wszystko się zgadza a i zrobiła to tak delikatnie że byłam w szoku żaden lekarz tak mnie nie badał dotykając brzuch zawsze bolalo a jak ona to robiła to nic a nie robiła to lekko tylko tak mocniej naciskała żeby to wyczuć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry