reklama

Marcowe mamy 2016

Z tym becikowym to tak czy siak musi wystawic. Ja bylam na pierwszej wizycie u innego lekarza i tylko raz bylam. Potem w 9 tygodniu u lekarza do ktorego juz tez nie chodze,ale ktos mi bedzie musial wystawic. Albo jeden albo drugi. Nie mają wyjscia. Karte ciazy moge im pokazac itp. Tez mysle o Cocosh. Na ktora miala miec ta wizyte?

reklama
Fanti fajny ten ginekolog :D może nie widzi na jedno oko czy cos [emoji14] i się jej wydawało cos czego nie ma hahaha Ale się uśmiałam z tej jej ,pomylki'

Ja już nie mam siły z tym chu*** walczyć od wczoraj dzownie pisze a on ma mnie w dupie :/ pójdę na IP i zglosze ze przez szefa mam Stany nerwowe skurcze i ogólny stan mojego zdrowia przez niego jest poniżej średniej!!! :/ ja sie zastanawiam co bym zrobiła jakbym była samotna matka i za co bym żyła i płaciła rachunki? :/ jak sa kobiety co rodzice nie pomagają czy cos... co one robią bez kasy

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Jezeli chodzi o becikowe to w poprzedniej ciazy tez mialam 3 lekarzy i zaswiadczenie ze chodzilam wypisal mi ten ostatni ginekolog ze chodzilam i mialam wymagane wizyty. A z tego co teraz wiem to takie zaswiadczenie moze wypisac polozna ktora przyjdzie po porodzie do dziecka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry