Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fanti, z tego co pamiętam to Ty w ogóle nic nie przytyłaś!!!Młoda tam tak jak Asusiowa pisała też są pory a pisałaś że masz dużo śluzu więc mógł się pryszcz zrobić.
Jakiś czas temu mi też się zrobił ale ogromny nawet chodzić ciężko było. Mąż jak zobaczył, bo ja nie wiele widziałam jedynie wyczuwałam kulkę, to aż się za głowę złapał. Ale jak udało się to wycisnąć to jeszcze nie widziałam żeby tyle z czegokolwiek wycisnąć.
Nie obawiaj się niczego kochana. Ty jesteś drobna a położna to nie lekarz żeby przez dotyk wiedziała więcej niż Usg.
Zobaczysz dodatkowo Aleksa na badaniu i przekonasz się że wszystko ok.
My już po wizycie księdza. Mamy takiego fajnego proboszcza, młodego tzn około 35-40 lat, znamy się już trochę i zawsze fajnie się z nim po ludzku rozmawia. Wypiliśmy razem kawę, ciacho i zahaczyliśmy o chrzest jeszcze. Obowiązkowo musi być tylko jeden chrzestny. Ale do każdej sytuacji podchodzą indywidualnie. Wyraźnie powiedzieliśmy mu że kogokolwiek nie chcemy brać byle wziąć. A mamy nie lada problem nawet jednego znaleźć.
Asienka to ciekawe co mi by powiedziała ta położna. Chyba by mnie na przymusowe odchudzanie w ciąży wysłała. Widzisz moja gin przez moją wagę i otyłość głowę z dupką pomyliła u Bronkaolej babę i tyle.