reklama

Marcowe mamy 2016

Mi na mdlosci pani doktor polecila prenatal uno, można brać do 12tyg. Nie wiem czy działa bo nie próbowałam, nie mam mdłości takich jak wy, i bardzo wam współczuję :(

reklama
Dziewczyny a orientujecie sie moze jak to jest ze stosowaniem paracetamolu w ciazy? Ja staralam sie unikac tabletek nawet gdy nie bylam w ciazy, ale teraz ledwo wytrzymuje z bolem glowy. Nie da sie normalnie funkcjonować :( i tak sie zastanawiam, czy jedna tabletka nie zaszkodzi..

Możesz spróbować, może akurat Ci pomoże. :-) zauwazylam u siebie nowy objaw, spodnie w biodrach i pasie robią sie opiete. A odczuwam to dosyć mocno bo wszystkie mam takie z wyższym stanem.

reklama
Ja rowzniwz stosowalam nakladki bo mialam popękane sutki, mala jadla godzinami i moczyla, gdy tylko wyschly to pekały i krwawily, gdyby nie nakladki to bym chyba odpuscila sobie karmienie tak bolało. No i tez bepanhenmi pomagał i położne polecały wietrzyć. A córka jak sieprzyzwyczaila do nakladek to bez nich niechciala ssać... u mnie wietrznie jak nie wiem, a dziś pakowanie i jutro na 3dni do szpitala na badania z mała, boje sie nigdy nie miala pobieranej krwi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry