Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, mam takie pytanie, jako ze nie mam co zrobic z nadmiarem wolnego czasu oglądam sobie wózki dla maluchów, podobają mi się quinny buzz albo moodd, macie jakichś swoich faworytów ?
Siwa 88 powiedz mi jak rozwiążesz kwestie spania starszaka. .. czy zostawiasz go w łóżeczku czy zapewnisz mu łóżko dla starszych z barierka ? ☺
sam wózek był ok, tylko spacerówka mnie draznila, tylko kombinowalam jak tu szybciej kupić lżejsza parasolke
teraz jakbym miała wybierać to albo babyjoggera, albo inglesine, na pewno coś co zajmuje niewiele miejsca, jest lekkie i się szybko składa, a jednoczesnie cos co dobrze oslania dziecko przed wiatrem, słońcem, a nie wygląda jak czołg, niestety ideałów wózków chyba chyba nie ma 
Eniola na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam za to kciuki :-) a w internecie nie czytaj bo nie ma sensu niepotrzebnie dodatkowo się stresować. Ja tez miałam plamienie a z dzidzią wszystko dobrze :-)