Młoda a Ty nie miałaś przez całą ciążę młodszego / drobniejszego dziecka? Twój lekarz nic na ten temat nie mówił?
Poziomka ach te zlotouste teściowe

nic tylko jednym uchem wpuszczać, drugim wypuszczać

ja mam to samo z tym niezdrowym jedzeniem, na okrągło bym pizze mogła jeść, mąż wczoraj zjadł mniej ode mnie bo nie zmieścił, a ja bym tak mogła wcina w nieskończoność

moja to pewnie pod małym ocykiem będzie spać na początku
Maya ja torby jeszcze nie woze ze sobą, ale to dlatego że dopiero dziś ja dopakowalam

i tak będę jeszcze musiała podręczne przeczy na ostatnią chwilę spakować, z domu ruszam się rzadko ostatnio, wiec nie kusze losu i do marca nie woze
Serduszko dobrze ze to fałszywy alarm, chyba czas na powazna rozmowę z brzuszkowym, że musi jeszcze na brata poczekać; )
Cocosh en proznociag czy kleszcze przerażają mnie bardziej niż cesarka :O może mała jeszcze się odwróci
Sarna jak tam? Ruszyło się coś?
Ja dziś znów od rana z bólem brzucha, po południu znowu straszaki co 10 minut, jutro mam wizytę, ciekawe co mi gin powie... na szczęście jak wczoraj był dzień leniucha to dziś jest wyginanie się co chwilę. Powiem wam że już mam po dziurki w nosie tej ciąży, jeszcze min 3 tygodnie musze wytrzymać. ..