reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny nie przemeczajcie sie za bardzo,ja jak powiedziałam swojemu lekarzowi, ze dzień wcześniej mocno bolał mnie brzuch jak na okres i nie chciało przejśc to od razu zapytał czy były duże zakupy czy duże sprzątanie haha

Kurczę, jaki ja mam ostatnio apetyt, normalnie mogłabym zjeść konia z kopytami, na wszystko mam ochotę na co bym w sklepie nie spojrzała, a najgorsze, ze najbardziej to chce mi sie takiego śmieciowego jedzenia typu pizza, frytki, kebab, słodycze, ale trzymam sie dzielnie i powstrzymuje te zapędy póki co. Rano budzi mnie głód i muszę od razu wstać coś zjeść bo inaczej mnie mdli, kilka razy musiałam tez w nocy wstawać i jeść bo strasznie głód mnie ssał.
Wczoraj na obiad mieliśmy spagetti carbonara, zrobiłam sobie taka sama porcje jak mężowi, on ledwo jej podołał, a ja wciągnęłam i szczerze mówiąc to mogłabym zjeść jeszcze więcej...

Dzis kupiłam sobie truskawki mrożone i wieczorem zrobię sobie koktail truskawkowy, mniammm

Jestem po wizycie w szpitalu i nie jestem zadowolona :/ chce mi się ryczec siedzę siedzę korytarzu i staram sie powstrzymac ! ktg mi do dupy wyszło bo sie mala ruszac nie chciala muszę jutro powtórzyć... okazuje sie ze dziecko o 2tyg jest za male... tak ginekolog twierdzi wody okej łożysko okej :/ i mam jutro swojemu lekarzowi powiedzieć...co mi tu powiedzieli bo ja coś muszę iść do szpitala na obserwację już do końca terminu

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda będzie dobrze ... pewnie malutka zrobiła sobie dzień leniuszka, zobaczysz ze jutro bedzie żwawsza, ja też jutro lece do ginka a dziś mi ciśnienie podnieśli ... musze w czwartek iść na policje w związku z pracodawcą, u którego juz od 2ch lat nie pracuje :/ nie chce mi sie mam nadzieje ze z uwagi na ciąże nie będą mnie długo trzymać

Młoda, a Ty nie miałaś jakiś cudów z nieregularna miesiączka? Moze z tym maja problem i na USG wydaje sie ze dzidzia jest za mała. Zreszta drobna mama, to i drobna córeczka! Głowa do góry, bedzie dobrze, nie nakręcaj sie niepotrzebnie przed rozwiązaniem! Teraz to juz tylko spokój nas wszystkie moze uratować! :)

Hej.
Mloda bedzie wszystko dobrze!

wiecie co,piecze mnie skora przy dotyku od piersi,pod pache i az z tylu na lopatke,pod samym spodem brzucha zrobily.mi.sie trzy male bardzo.swedzace krosteczki i na boku plecow 3duze ale nie swedza.co to moze byc?:(

reklama
Młoda, dwa tygodnie to wcale nie tak duzo, tym bardziej ze lekarze nie sa w stanie określić dokładnego dnia porodu a tym samym tygodnia ciąży. Poza tym dzieci rodzą sie przecież bardzo rożne od poniżej 3 kg. Do powyżej 4 kg.
Co do ruchów to mój synek ma dni, ze prawie wcale sie nie rusza i muszę potrząsać brzuchem żeby go pobudzić i sprawdzić czy wszystko ok, a na usg to juz norma, ze sie nie rusza, nawet gin stwierdził, ze leniwy jak prawdziwy chłop, a on w poczekalni rozrabia a u giną leży spokojnie.

Mi miesiąc temu wyszła główka większa o 3 tyg. Od reszty, ale sie nie przejęłam bo pamietam, ze z córa było to samo, teraz juz sie praktycznie wyrównało.

Głowa do góry, będzie dobrze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry