Sarna- moja Zuzia tez cos przystopowala
I odczepcie sie juz! Nie krakac proszd! Jeszcze nie rodze

co Wy sie tak uwzielyscie [emoji12]?
Fanti- wzielabym taka stara wywloke za leb i w tym basenie utopila... Bladz jeb a na!!!
Ja nie wiem czy to przez fakt, ze "rude-wredne" czy jaki uj ale jak ktos przesadzi tak jak ta baba z szatni to ja mu zyc nie daje. Oddaje z nawiazka i staram sie byc na tyle brutalna by ktos mial nauczke juz na zawsze. Najzwyczajniej w swiecie bawie sie w Karme...
Dzasti- wspolczuje. Zapewne jestes strasznie glodna...
We wrocku tez juz sa zakazy odwiedzin dlatego pogadalam z Zuza by sie troszke wstrzymala. Ja nie wytrzymam tyle godzin bez jedzenia a na dodatek nie wszystko co szpitale nadaje sie chociazby do powachania... Najdrozszy musi miec do mnie dostep- jesc chociaz przywiezc
Przy takich akcjach jak u Dzasti to sie zastanawiam skad kobieta ma miec sily na regeneracje po porodzie i produkcje mleka dla dzidzi...
Co do szpitalnego jedzenia. Jesli nie dostane pelnego jedzenia w dniu przyjecia takie dantejskie sceny urzadze, ze mnie popamietaja... Przeciez i tak caly moj pobyt jest oplacony. Od pierwszej minuty przyjecia do szpitala. Wiec dziolchy! Nalezy walczyc o swoje!
Cocosh- super, ze juz jestescie w domu. Trzymam kciuki byscie oboje sie migusiem wykurowali. I Ty tez tam nie kracz- jeszcze nie rodze!
Cien- ja Ci powiem, ze mam wrazenie, ze Ty chcesz jak najszybciej dziecie swoje tulic. Przeciez to normalne, ze kluje itp jak dzidzia wchodzi w kanal. To samo jest z wodnistymi uplawami. Przy koncu ciazy to norma. Dzidzia napiera i tak leci.
Jeszcze w ciazy nie bylam a takie rzeczy wiem. Glowa do gory

moze u Cb sie zaczal ten najgoretszy okres ciazy. Kazda z nas to przechodzi/ przechodzila badz przejdzie.