reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
U mnie póki co spokojnie, kawałek czopu tylko poszło.

Zaraz będę jadła piersi z kurczaka z suszonymi pomidorami i mozzarella

Jejciu nie piszcie tak o tym jedzeniu bo z głodu zaraz oszaleje...Tutaj obiady nawet całkiem całkiem bo jest catering i wczoraj mieliśmy np rybę na parze, były też pulpety z indyka więc całkiem smaczne i porcję mega duże ale już śniadanie i kolacją tragedią standardowo chleb z masłem i szynką i tak w kółko.Wczoraj mój M miał mi dowieźć walowke to wiecie co mi przywiozl?zgrzewke wody paczkę chrupek i wafli różowych i tylea już więcej nas raczej nie odwiedzi bo nie ma jak...nie wiem jak ja tu wytrzymam tyle dni,zwłaszcza ze koleżanka z pokoju cały czas coś wcina wrrrr....

Volka u nas na oddziale nie ma w ogóle odwiedzin, ale mogę wyjść do rodziny z oddziału do takiego specjalnego pokoiku i tam już dzieci mogą być.Malutka mogę pokazać tylko przez drzwi ewentualnie czasem położne przemykaja oko jak ktoś na chwilkę wejdzie na korytarz

Cień u mnie tak wszystko się zaczęło,dokładnie od mdlosci

Chrobek to wszystko zaraz moze się zaczac

Rosół zjadlam moze za duzo po prostu jak po kilku dniach marnego jedzenia? Obiad byl o 12.30 krupnik, mieso gotowane jakas pieczen, kapusta czerwona i ziemniaki. A ten rosół o 15 jadlam i dziubnelam do karczku, ziemniakow i kapusty zasmazanej bialej...a zaraz kolacja a ja pelna jestem

A ja się przespalam godzinę :) jest mi o wiele lepiej... bardziej kumata jestem bo do południa byłam tak przybita, że masakra!!!!
Muszę wyprać ubranka małego i jutro je wyprasowac...

Ja dzisiaj też na spokojnie :D
Z racji ze mój nocki to śpię dluuuuugo z nim :)

Obiad zjedliśmy a teraz siedzimy i oglądamy tv[emoji14]

Maya powinna się chociaż trochę podzielić :D a nie jeść sama... i smaka robić ^^

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Jestem widzę że żadna nie urodziła więc ok :) ja u teściów na papierze widziałam trochę takiego śluzu lekko żółtego galaretowatego ale mam globulki jeszcze więc to pewnie to
Volka zrobiłaś mi smakach na Maca więc po zakupach zaliczyłam go hihi :)
Kupiłam sobie dziś 2 Staniczki wrzucę fotki na brzuszkowym ale powiem wam że myślałam że nic mi biust nie urósł a tu stanik mam 70c a miałam 70a :D
Fanti hmmm no ciekawe co tam u niej :)
Idę coś zjeść i posprzątać trochę bo o 18 mamy gości :)

U mnie ciut lepiej.Glowa juz tak nie boli a ciśnienie lekko spadlo .Leze caly dzien dzisiaj .Corcia mnie drapala po nózkach ( uwielbiam) mezus plecki masowal.Zyc nie umierac.Jutro umowilam sie z kolezanka fryzjerka i ma mi pare pasemek zrobic bo juz mam taki odrost a w polsce bede dopiero latem .

Bar bra ja mam zolty śluz lekarz mi powiedział ze pod koniec ciąży się zmienia kolor i dopóki mnie nie swedzi i piecze to Oki :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry