Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas za przedszkole placimy 1 zl za każda przekroczona godzine poza tymi od 9-14.Lilka chodzi od 8-15.i do tego kasa za posilki 4.30 zl za 3.czyli ma msc średnio wychodzi 130 zl..zalezy od dni
Sarna wszystkiego najlepszego dla Mai co się dziwic ze brat sie obija, moze chce miec wlasne święto, a nie w ten sam dzien co siostra. Btw tez 10 dni przenioslam ciążę, takze bede obserwowac jak u Ciebie sie skonczy z 2
Serduszko && oby szybko poszlo, jak dlugo trwaly poprzednie porody? Haha i kciuki za meza, niech zobaczy jaka ma podwojnie twardą kobiete oby Ci nie odlecial
Isia powodzenia jutro nie zapomnij napisac kogo urodzilas
U mnie na osiedlu jest tylko jedno przedszkole i jedno w budowie, niby mialo byc od wrzesnia czynne te nowe, ale nigdzie nie moge znalezc o tym informacji... A kusi mnie strasznie dwujęzyczne przedszkole dla malej, tylko cena z kosmosu :/ a tak to nawet nie wiem jakie sa ceny za publiczne u nas, za prywatne widzialam za ok 600-700 zł, plus wyzywienie