reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko poproś o czopka. Ja sie zaopatrzyłem w czopki glicerynowa na początku ciąży jak zaparcia były. I po porodzie są super
A to info dla Wszystkich: Na wzdęcia znowu espumisan i nie powstrzymujcie gazów bo bedą Was jelita boleć, jak jest sie samym w sali to super a jak z kimś to troche krępujące ale miejcie to w d... To dla Waszego dobra

Clodi ja właśnie meeeeeega się cieszę bo na dzisiejszą noc mam apartament VIP :) zostałam w sali sama i powiem Wam, że baaaaaaaaaaaaardzo mnie to cieszy! Jak Bartuś pójdzie się kąpać to ja wtedy też a pokój wywietrze tak porządnie :)

reklama
Hejka
Fanti mowilam, ze wszystko będzie dobrze!!!
Alio super, że córci sie udało dostać do przedszkola.
Cien ja tak przynajmniej miesiac wstaję z łóżka.
Sorki, ze niepoodpowiadam, ale czytałam was , ale teraz dopiero doczytałam. I juz nie pamietam wszystkiego... polozna wyslala mnie do szpitala ze wzgledu na to swędzenie i pobrala mi krew. Wyniki beda w sobotę. W szpitalu mialam miwc ktg ale w koncu zrobili tylko "masaż "
Godzinę po zaczely sie skurcze, ktore nam do teraz. Ale sa nieregularne, wiec dalej czekamy. Ale mniejmy nadzieję, ze cos sie ruszy. Dziękuję za kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry