reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja tez po usg. Crl 8.32cm ;)

W Irlandii nie ma badan genetycznych ani usg genetycznego wiec i ja ich nie mialam.

Dzidzi machalo raczkami i nozkami wiec jest zadowolone ;)

Co do slubu to my nie mamy i jakos nie nam nie spieszy [emoji14]. Moze w przyszlym roku wezmiemy szybki cywilny.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

BarBra super, że badanie wyszło dobrze :-) Dobrze pamiętam, że miałaś przeczucie na dziewczynkę? A tu proszę chłopak :-D Ja też mam przeczucie na dziewczynkę, ale jak byłam na tym USG prenatalnym w zeszłym tygodniu to lekarz co mi je robił stwierdził, że za szybko na określeni płci. Chociaż ja bym do końca się nie nastawiała na 100% na tego chłopczyka, mam sąsiadkę, która jest w ciąży i właśnie wcześniej lekarz mówił jej, że chłopczyk a potem na USG połówkowym okazało się, że dziewczynka i do teraz się to potwierdza, a jest w 30 tc :) Ale pewna na 100 % będzie dopiero po porodzie :-)

Natka ale Twoja fasolka duża :-) Dobrze, że wszystko ok i w końca zobaczyłaś maluszka :-) A tydzień na USG wychodzi Ci taki jak na suwaczku? :)

Volka ja też mam spore wątpliwości do określania płci tak wcześnie i nawet jeśli lekarz miałby dużą pewność to i tak bym sceptycznie podeszła do tematu. W ciąży z Hanią jednej z dziewczyn na forum lekarz na 100% potwierdził dziewczynkę w 13 tyg. Ponoć mega specjalista i na super sprzęcie. Zaczęła kupować różowe ciuszki, po czym na usg w 20 tyg okazało się że jednak chłopak :)

Juana@ to samo pisałam wyżej o przypadku mojej sąsiadki - tylko odwrotnie początkowo mówił chłopczyk a teraz, ze dziewczynka :-D

Najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa :) Ale z reguły ciekawość kto kryje się w brzuszku jest ogromna - ja też jestem ciekawa :) Ważne by się tak mocno na ta konkretnie przewidywaną płeć nie nastawiać, znam przypadek, że para na chłopca się nastawiła po przewidywaniach lekarza, że jak okazało się potem, ze dziewczynka to się do siebie nie odzywali. Na dzień dzisiejszy mówią, że zamiast się cieszyć, że dzidzi zdrowe to oni woleli chłopca, że ich zachowanie było głupie. I sami stwierdzili, że spowodowane tym, że tak bardzo się na początku na chłopca nastawili.

reklama
edit1989 dzięki za podniesienie na duchu :-D Wiesz, mam nadzieję, że tak będzie, jak na razie to za bardzo się nie ekscytuje, ale jeździ ze mną po lekarzach i na wizycie ostatniej był zawiedziony, że nie mógł wejść 10 sierpnia bo było usg jeszcze dowcipne i mówił, że dobrze, że nie wszedł bo by lekarzowi w gębę dał gdzie łapy pcha :sorry: Mam nadzieję, że na genetyczne 11.09 wejdzie i będzie przez powłoki brzuszne to zobaczy. Chociaż nawet jakby było dowcipne to i tak babka będzie robiła, to może mnie okryje i też wejdzie, jak Wy miałyście? bo ja 173 cm i 85 kg + 1,5 już dodatkowo pomimo mdłości i wymiotów, to może być ciężko przez brzuch :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry