volka
Fanka BB :)
Bar bra- gratulacje synka! jeśli lekarz faktycznie był przekonany to ok, ale zobaczcie dziewczyny to zdjęcie (to narządy płodu w 12 tygodniu):
Zobacz załącznik 708479
Zobacz załącznik 708479
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam przeczucie na dziewczynkę, ale jak byłam na tym USG prenatalnym w zeszłym tygodniu to lekarz co mi je robił stwierdził, że za szybko na określeni płci. Chociaż ja bym do końca się nie nastawiała na 100% na tego chłopczyka, mam sąsiadkę, która jest w ciąży i właśnie wcześniej lekarz mówił jej, że chłopczyk a potem na USG połówkowym okazało się, że dziewczynka i do teraz się to potwierdza, a jest w 30 tc
Bar bra- gratulacje synka! jeśli lekarz faktycznie był przekonany to ok, ale zobaczcie dziewczyny to zdjęcie (to narządy płodu w 12 tygodniu):
Zobacz załącznik 708479
Wiesz, mam nadzieję, że tak będzie, jak na razie to za bardzo się nie ekscytuje, ale jeździ ze mną po lekarzach i na wizycie ostatniej był zawiedziony, że nie mógł wejść 10 sierpnia bo było usg jeszcze dowcipne i mówił, że dobrze, że nie wszedł bo by lekarzowi w gębę dał gdzie łapy pcha
Mam nadzieję, że na genetyczne 11.09 wejdzie i będzie przez powłoki brzuszne to zobaczy. Chociaż nawet jakby było dowcipne to i tak babka będzie robiła, to może mnie okryje i też wejdzie, jak Wy miałyście? bo ja 173 cm i 85 kg + 1,5 już dodatkowo pomimo mdłości i wymiotów, to może być ciężko przez brzuch :-(