Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz też będą za mną frytki chodzić

) na nic nie chodzę, uskuteczniam codzienną gonitwę za moją dwulatką 
A w poprzedniej ciąży też się czepiali wagi?
Teraz owszem, chcieliśmy rodzeństwo dla małej, kiedyś nawet mówiłam, że fajnie by było jakby to były 2 lata różnicy, że będą się dogadywać itp (my jesteśmy oboje jedynakami i zawsze jest pusto w rodzinie, nie chcieliśmy żeby Laura dzieliła nasz "samotny" los), ale wolałam uporządkować najpierw swoje rozbabrane sprawy typu studia, czy ślub, chwilę poczekać, ale wyszło jak wyszło, widocznie tak własnie miało być
Może to i lepiej, przynajmniej teraz dzieciaki będą jeszcze miały wspólne tematy, my odchowamy i będziemy mieli czas na swoje sprawy jak już wyjdziemy z pieluch. A ślub już przekładaliśmy wiele razy, bo dla nas to tylko papier, teraz mamy datę za niecałe 2 miesiące ;-) I też zgadzam się z Małą Mi, jeśli chodzi o wiek i etap w jakim się jest, jeśli ktoś ma takie pragnienie i warunki do tego, to czemu nie ;-) dla mnie wiek to tylko cyferki
Teraz czasami mam takie myśli, że może jednak za szybko postanowiliśmy mieć malucha, ale jak patrzę na moją małą to w życiu nie zamieniłabym się na życie sprzed dziecka