reklama

Marcowe mamy 2016

Ja rocznik 94 to w ogole chyba najmlodsza jestem tutaj.. :) przy wzroscie 165 cm wazylam zazwyczaj 50 kg teraz waze 50,5 kg :D Jest sukces bo przytyc jest mi bardzo ciezko chociaz juz nie raz probowalam :) mam nadzieje, ze po ciazy jakies dodatkowe kg zostanie :)

reklama
Mnie też dziś trochę łeb bolał, to wmusiłam w siebie kawę rozpuszczalną z mlekiem- ale wypiłam tylko pół filiżanki:no:
Zrobiłam obiad. Tradycyjny schaboszczak z ziemniakami i chyba do tego ogórki ze słoika, bo żadnych sałatek mi się nie chce robić. Boże, ale się rozleniwiłam:eek: Rano zrobiłam pranie, ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby je powiesić:baffled: Kiedy mi energia wróci....

Witajcie, byłam jakiś czas temu w ekstra studio fotograficznym - Chorzowskie Centrum Fotografii Cyfrowej. Zachwalam wszystkim mamom, które pragną wykonać fotografie swojemu maluszkowi.

Ja dzisiaj nabrałam sił, w końcu pogoda która mi służy :D Zdecydowanie obecnie wole chłodniejsze dni :-):-) Ale z przerażeniem odkryłam, że kto tylko wspomni, że coś jadł, ale przeczytam np. w gazecie o jakimś przepisie lub tu na forum co jadłyście to mam ochotę na wszystko i też wszystko bym pewnie zjadła :-) Apetyt mam ogromny :-D Puki co mam 2 kg na plus, więc nie tak dużo ( waga 69 kg, wzrost 170 cm) ale przy takim apetycie to aż strach pomyśleć co będzie ... :szok:

Ja rocznik 88 :)

Manka super wieści o Twojej fasolce, dobrze, że w końcu udało Ci się ją podejrzeć :laugh2:

BarBra
frytki też bym zjadłą :) chyba będę musiała sobie usmażyc :D

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie kobietki Ja tez mam termin na 24 marzec Strasznie sie ciesze a zarazem bardzo boje Jutro moja 2 wizyta u ginekologa strasznie sie boje ze cos bedzie nie tak a juz tak kochamy nasze maleństwo jednak mam nadzieje ze wszystko bedzie ok .bo tak długo czekalismy na ciąże Najbardziej to boje sie chyba jaki wynik cytologi bo nigdy nie robiłam ale słyszałam ze jezeli cos nie tak to podobno informuja wczesniej Dziekuje ze mogłam o tym napisac o moich obawach bo męża nie mam koło siebie i troche mi ciezko a teraz ulzyło troche TRzymajcie kciuki zeby wszystko sie udało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry