reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mieszkam ponad 1000km od Was, mam calkiem inna pogode a mimo wszystko bol glowy i mnie sie udzielil. Wiec cos wczoraj w powietrzu bylo;) Dzisiaj juz jest lepiej, ale wczoraj myslalam ze glowa mi peknie. Paracetamol nie pomagal:(
Ja jestem z '89:)

U mnie nastepne usg za 2 tygodnie :) o ile sie samolot nie spozni. Bo jesli bedzie mial chociaz 20min spoznienia to i ja nie zdaze na wizyte:( a wtedy dopiero usg w 20tyg w Norwegii

reklama
co do pleców to też mam problem, zresztą od jakiegoś czasu już męczą mnie przepukliny, jedna już zoperowana rok temu. Boję się co będzie jak brzuszek urośnie, mam nadzieję, że nie będę musiała leżeć plackiem albo gorzej, bo już mnie wszyscy wkoło straszą, że nieodpowiedzialna jestem żeby w ciążę zachodzić z takim kręgosłupem.:angry: Widzę, że póki co to chyba najstarsza jestem?:szok:

Natka na którą masz wizytę?

Mała_Mi ja mam po 1 ciąży problem z kręgosłupem, jak za długo poleżę w jednej pozycji, czy nieprawidłowo posiedzę to potem do końca dnia sie nie mogę ruszyć, miałam się diagnozować o co może chodzić z tym bólem (bywało i tak że codziennie bolał), ale okazało się że jest ciąża, więc muszę poczekać :sorry: Jedyne rozwiązanie, przynajmniej w moim przypadku to pilnować prawidłowej postawy, mało dźwigać, ewentualnie jak już zaczyna boleć to natychmiast się położyć, żeby ból się nie nasilił. Bez prochów jest nie do opanowania :sorry:

Ona kciuki za bratową, niech będzie dzielna :tak:

Misssoni
i jak udało Ci się wszystko zrzucić? Fruzka chyba faktycznie się nie odzywała od dawna, bynajmniej ja nie zauważyłam...

Kubusiowa kciuki za samolot, oby się nie spóźnił ;-) A poważnie, to nawet jeśli się spóźni to da się wytłumaczyć, żeby Cię wpuścili, w końcu nie codziennie komuś samolot się spóźnia i nie zdąża na wizytę :-D Jaka jest pogoda w Norwegii?

Jak będziecie karmić to waga zleci chwila moment. Ja na plus 16 albo 18 juz nie pamiętam ,a po 3 miesiącach od porodu minus 2 kg jak przed ciążą .. później to już aż się bałam hehe

Nailie na 10 mam w liscie, ale tam sie nigdy o czasie nie wchodzi. Ostatnio mialam na 9.30 a o 11 weszlam :/

Co do kregoslupa to ja mam problemy od dziecinstwa. Zlamalam sobie obojczyk jak bylam mala. Zle mnie w gips wsadzili i jak roslam to mnie wykrzywilo. Przez to mam tez problemy z koscia ogonowa.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

edit1989 ja jak karmilam piersia to mialam taki apetyt, ze az sama siebie przerazalam. Przez ten nieopanowany apetyt karmienie nic nie pomoglo w walce z kilogramami:(

nailie no wlasnie problem jest w tym, ze po mojej wizycie moj lekarz konczy prywatne wizyty i idzie do szpitala:( a ja bede tylko ten jeden dzien w Polsce. Ale zdaze! Musze zdazyc:) bo czekac do 20 tygodnia nie mam zamiaru;)

reklama
ONA, Natka ja też rocznik '90:-)
Co do kg to ja te 18 po ciąży też szybko zrzuciłam, bo karmiłam...ale jak po ok. roku przestałam karmić to momentalnie przytyłam 5 kg. Teraz ważę 64 kg przy 168 cm wzrostu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry